Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Borzasztó ronda vagyok. Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztó ronda vagyok. Lehet egy életet társ nélkül leélni?

Figyelt kérdés

Amúgy fiú vagyok,17 éves.

Na de a probléma,hogy az arcom ronda.Egyszerűen a formája is rossz,némileg elállnak a füleim,szemüvegem van,a bőröm se szép,kicsi az orrom,az ajkaim pedig elég vastagok és lebiggyedtek.A hajam szintén rossz.Tucatnyi stílust kipróbáltam,de egyik rosszabb volt mint a másik.Úgyhogy hagytam a francba.

Annyi mázlim van,hogy magas vagyok,és elég izmos,mert a sport a szevedélyem,de a fentebb leírt borzalmak után ez már senkit sem érdekel.Ápolt vagyok,átlagosan öltözöm.

De sajnos a pofim miatt nem nagyon bírnak a lányok,kapcsolatról nem is álmodhatok.Utálok mindenféle közösségbe menni lassan,emiatt totál depis és antiszociális leszek,ami persze megadja a végső döfést a "vonzerőmnek".(annak a soknak..)

Na mindegy,én ezt már elfogadtam.De ami érdekel,hogy ki lehet bírni egy egész életet társ nélkül? Nem fogok begolyózni vagy valami? Már most magányosnak érzem magam,mi lesz később?

17/F

2013. febr. 17. 12:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Tudom sokat jár a kezem, de sztem a műtét nem jó ötlet. Aki szeret téged, az olyannak szeressen amilyen vagy. Egy műtét lehet, nem úgy sikerül, ahogyan azt elvárod tőle, és akkor még nagyobb a csalódás. Szerintem ezt felejtsd el. :) Szerintem nem lehet olyan nagy a baj.
2013. febr. 17. 15:14
 22/25 A kérdező kommentje:

#20-as! Hol látod te leírva,hogy csakis az 50 kilós modellcsajok tetszenek?

Természetesen semmi kifogásom a "gusztusosan duci" alkat ellen.

2013. febr. 17. 16:37
 23/25 anonim ***** válasza:
Te még mindig esélyesebb vagy a csajoknál, mint én. Én alacsony, sovány és nagy orrú vagyok, esélytelen kategória. Egy csajnak sem kellek, már öngyilkosságon is gondolkoztam.
2013. febr. 17. 17:05
 24/25 anonim ***** válasza:

:)) 20-as vagyok: Érteem:):D

Utolsó: Ne gondolkodj ilyenen:(. Nincs reménytelen,olyan van,hogy nem reménykedsz:). Nyugii,fel a fejjel:)

2013. febr. 17. 17:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem te esélyesebb vagy nálam is.. Mivel hogy Kiállóak a 'Füleim' és kicsikét én is vékony vagyok így hát értem sem rajonganak a lányok.. 17/F
2013. aug. 4. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!