Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztó ronda vagyok. Lehet egy életet társ nélkül leélni?
Amúgy fiú vagyok,17 éves.
Na de a probléma,hogy az arcom ronda.Egyszerűen a formája is rossz,némileg elállnak a füleim,szemüvegem van,a bőröm se szép,kicsi az orrom,az ajkaim pedig elég vastagok és lebiggyedtek.A hajam szintén rossz.Tucatnyi stílust kipróbáltam,de egyik rosszabb volt mint a másik.Úgyhogy hagytam a francba.
Annyi mázlim van,hogy magas vagyok,és elég izmos,mert a sport a szevedélyem,de a fentebb leírt borzalmak után ez már senkit sem érdekel.Ápolt vagyok,átlagosan öltözöm.
De sajnos a pofim miatt nem nagyon bírnak a lányok,kapcsolatról nem is álmodhatok.Utálok mindenféle közösségbe menni lassan,emiatt totál depis és antiszociális leszek,ami persze megadja a végső döfést a "vonzerőmnek".(annak a soknak..)
Na mindegy,én ezt már elfogadtam.De ami érdekel,hogy ki lehet bírni egy egész életet társ nélkül? Nem fogok begolyózni vagy valami? Már most magányosnak érzem magam,mi lesz később?
17/F
#20-as! Hol látod te leírva,hogy csakis az 50 kilós modellcsajok tetszenek?
Természetesen semmi kifogásom a "gusztusosan duci" alkat ellen.
:)) 20-as vagyok: Érteem:):D
Utolsó: Ne gondolkodj ilyenen:(. Nincs reménytelen,olyan van,hogy nem reménykedsz:). Nyugii,fel a fejjel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!