Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztó ronda vagyok. Lehet egy életet társ nélkül leélni?
Amúgy fiú vagyok,17 éves.
Na de a probléma,hogy az arcom ronda.Egyszerűen a formája is rossz,némileg elállnak a füleim,szemüvegem van,a bőröm se szép,kicsi az orrom,az ajkaim pedig elég vastagok és lebiggyedtek.A hajam szintén rossz.Tucatnyi stílust kipróbáltam,de egyik rosszabb volt mint a másik.Úgyhogy hagytam a francba.
Annyi mázlim van,hogy magas vagyok,és elég izmos,mert a sport a szevedélyem,de a fentebb leírt borzalmak után ez már senkit sem érdekel.Ápolt vagyok,átlagosan öltözöm.
De sajnos a pofim miatt nem nagyon bírnak a lányok,kapcsolatról nem is álmodhatok.Utálok mindenféle közösségbe menni lassan,emiatt totál depis és antiszociális leszek,ami persze megadja a végső döfést a "vonzerőmnek".(annak a soknak..)
Na mindegy,én ezt már elfogadtam.De ami érdekel,hogy ki lehet bírni egy egész életet társ nélkül? Nem fogok begolyózni vagy valami? Már most magányosnak érzem magam,mi lesz később?
17/F
Valami arcszőrzet segítene? Az én barátom akkor változott csúnyából jóképűvé, amikor barkót növesztett.
Ahogy leírod, nem tűnik vészesnek, de ha így könyveled el a dolgot, tényleg nem lesz soha barátnőd.
# 9-es! Köszönöm az értékes választ.
Sajnos ez így van (tükör+mások véleménye)
Nem tudom hogyan fogadhatnám el magam.Mindig látom hogy a jóképű fiúk után futnak a lányok,rajtam keresztülnéznek.
Ez megy minden nap.
Sajnos a dagi csajok nekem nem tetszenek.
Én sportember vagyok,és számomra a legvisszataszítóbb egy elhanyagolt test,egy lusta jellem. Erőltetett kapcsolat leene.
Akar ki is nöheted. De vegsö soron talan a plasztikai müteten is erdemes elgondolkodni, ha teged ennyire zavar az arcod. Persze durvan hangzik, meg en sem 17 evesen ajanlom, de ha nekem kellene döntenem örök magany es egy mütet között, biztosan nem hezitalnek!
De az is lehet, hogy magadat sokkal kritikusabb szemmel nezed, mint masok. Keress egy bizalmas lany-baratot, aki van olyan ertelmes es segitökesz, hogy tanacsokat adjon, hogy pl. hogyan öltözködj, hogyan add magad stb.
Persze az örök maganyt is ki lehet birni, de szavaidbol azt olvasom ki, hogy teged ez nem tenne igazan boldogga. Meg valahogy megfutamodas lenne! Erdemes arra törekedned, amit szeretnel. Ha tarsat szeretnel, ne add fel es probalkozz! Meg ha a 10.000-ik lanyban talalod csak meg azt, aki mellett boldog vagy, erdekelni fog meg a 9.999 kudarc?
9-es vagyok! Ne foglalkozz a rossz indulatú megjegyzésekkel. Az nem igaz, hogy a szép lányok jóképű pasit keresnek! Mit ér egy jóképű pasi, ha beképzelt a külsejére és azt hiszi annyi lányt kap meg amennyit akar. Én azt mondom, nem kell egy férfinak jóképűnek lennie ahhoz, hogy szeresse valaki. Személy szerint én nem is választanék jóképű pasit mert azokkal csak a baj van. Nekem már van családom. Amikor a férjem megismertem, nem tartottam egy jóképű férfinak, de csúnyának sem. Leginkább és tudom ez közhely de az fogott meg benne amilyen. Nem az, hogy hogyan néz ki. Már több mint 10 éve együtt vagyunk van egy 3 hós kislányunk, és imádjuk egymást. Kívánom neked, hogy megtaláld azt akire vágysz, és bízz magadban, hidd el, hogy téged is megtalál az a lány aki szeretni fog, és akivel családod lehet, de erre még van időd! Mondjuk én pont 17 voltam amikor megismerkedtem a nagy Ő-vel. És még egyszer: sose a rossz dolgaidra gondolj (amik lehet nem is olyanok, csak te állítod be olyannak), hanem a pozitívat hangsúlyozd magadon! Kellő kitartással eléred a célod! Sok Sikert!
Ja és még valami ami nem a külső hatása: ha olyan dolgokat teszel meg egy lány kedvéért ami manapság sok fiúból kihalóban van, az, hogy apró kedvességekkel próbálod magadra felhívni a figyelmet. Egy kis csoki egy virág sokszor csodákra képes. Én ezektől a mai napig el tudnék olvadni. :D
Én sportember vagyok,és számomra a legvisszataszítóbb egy elhanyagolt test,egy lusta jellem.'
Nem csak a 172 kilós dagadt lányok vannak,vannak ducik,vagy gusztusosan húsosak:D.
Igen igazából ezzel majdnem azt irtad,hogy te is éppúgy szelektálsz:D. Rajtad átnéznek,de te is átnézel,azon akinek lehet te lennél a főnyeremény:D.
:)):DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!