Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól lehet tudni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól lehet tudni hogy járunk valakivel?

Figyelt kérdés

Nos úgy hogy nem beszélem meg vele hogy akkor most járunk?? mert ezt azért sztem nem illik megkérdezni. Van egy lány akivel az elmúlt héten minden nap összefutottam meg ma is.Kimegeyk elé buszmebe és együtt megyünk suliba.Ma már adtam neki puszit is és ő is adott nekem...Nos miből lehet tudni hogy járunk? mikortól kell így nézni?vagy is mikortól számuljuk azt hogy járunk? Randira már elhívtam őt talán szerdán lesz suli után. Azért kérdeztem mert nincs nagy tapasztalatom az előző barátnőm az csak úgy kijelentette hogy akkor mi most járjunk néztem is nagyot akkor... a válaszokat előre is köszi

18/F 15/L

2009. szept. 7. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Amikor már fogjátok egymás kezét, csókolóztok..Pár puszi és találka, meg az hogy együtt mentek suliba még nem járás.. Én ezt jóbaráttal is megteszem, nem kell ahhoz járjak vele
2009. szept. 7. 18:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Én annyira nem értek hozzá...De nálunk az első csóktól jártunk "hivatalosan".:)És még ki sem kellett jelenteni,egyértelmű volt mind a kettőnk számára.:)

20/F

2009. szept. 7. 18:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Inkább az első smaci :) noh meg persze az is fontos, hogy a másik fél, hogy gondolja.
2009. szept. 7. 18:56
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat az utolsónak meg a másik fél az az a lány úgy gondolja hogy már beszéltük mondta hogy lehet több mint barátság meg kiderült elszólta magát hogy nagyon teccek neki... szóval így állunk azt tom hogy még nem járunk de dolgozok rajta és próbálok összejönni vele csak a lány félénk de ez nem baj.
2009. szept. 7. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Sztem is az első csóktól lehet "számolni" a járást. Jelenleg max. együtt jártok ISKOLÁBA vagy haza vagy mit tudom én.. de ez nem AZ a JÁRÁS
2009. szept. 7. 19:08
 6/9 A kérdező kommentje:
igen azt tom hogy ez még nem az de az érdekelne hogy mikortól az már?
2009. szept. 7. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
én úgy vagyok vele h jobb ha ki van mondva, és a félreértések elkerülése végett tisztázni h jártok, vagy nem. legalábbis csók az lehet kavarásból is, el is csattanhat egy a helyzettől függően, attól még nem járás, legalábbis nem feltétlenül. a legbiztosabb ha ki van mondva. az a tuti.
2009. szept. 7. 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Arról a szavakról nem hallottál hogy KOM-MU-NI-KÁ-CI-Ó és MEG-BE-SZÉ-LÉS?
2009. szept. 7. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát igazából, szerintem az első csóktol. De ha már ilyen viszonyban vagytok, mindketten tudjátok, hogy tetszetek a másiknak akkor azért ne kacsingass más lány felé. Mert igazából az az időszak már félig járásnak számít. Mert szerintem ezt igazából nem lehet behatárolni.
2009. szept. 7. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!