Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsunk meg egy nőt?
Hát igen,sokan túlkomplikálják ezt a dolgot pedig nem kéne
Mivel a nők nagyon primitívek ezért nekik csak a fej számít,ez az alap.Ha viszont megakarod tartani a nőt hosszabb távra akkor nem árt ha jó a szöveged stb stb
1!
Lehet nagyon primitív vagyok, de a fejében nekem az agya ami számít és a belső értéke. Válasz: nem tudom nem szoktak bókolni, ehhez vagyok szokva, pedig jó lenne.
Nincs erre szabály. Nincs "általában" sem. Ahány lány annyi féle eredményes módszer. Fordítva is így működik. Az egyik pasinak a könnyen, a másiknak a nehezen meghódítható csajok jönnek be.
Ettől szép az élet.
Ezekkel az elméletekkel az a gond, hogy minden nő egyedi személyiség.Általában azonban egyik sem fog harcolni a férfi figyelméért, kivéve ha a férfi felkeltette az érdeklődését.
Hogy fel lehet-e szedni úgy lányt, csak bókokkal ? Igen!
Van akit igen. Ekkor azonban valószínűleg, nem túl nagy a konkurencia. A nőknek ugyanis nem az a baja, hogy például te állandóan bókolsz, hanem, kb azzal a bókkal te leszel a sokadik.
Tegyük fel, hogy még is csak így szeded fel, akkor neki ez bőven elég. Ami neked nem biztos, hogy jó.
Minden esetre akkor csinálod jól, ha a nő elkezd ragyogni az "átlagos külsőből" így lesz hercegnő. A férfinak kell megragadni a nő figyelmét, pont a férfinak kell megharcolnia érte és ha elnyerted, az a lényeg, hogy jól érezze magát veled, te meg vele és ragyogjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!