Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek az szánalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek az szánalmas vagy inkább menő hogyha egy csaj még nincs 14 éves és bizonyos napokon megiszok egy üveg pezsgőt és egy kis votkát? Ti ezeket a csajokat vagy inkább a kicsit visszahúzódókat birjátok jobban?

Figyelt kérdés

2013. febr. 15. 19:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

ha az az egy üveg az tényleg 1 meg a kicsi vodka az tényleg kicsi, akkor ok. De akkor se nem szánalmas ,se nem menő:D

inkább csak drága.

2013. júl. 18. 20:55
 22/24 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy néz ki a csaj,a többi nem lényeg.Felőlem annyi vodkát ihat amennyi belefér,ha szép az semmit nem vesz el a szépségéből,míg ha csúnya,akkor úgy is csúnya marad,ha egész életében egy kortyot sem iszik.Ennyi.
2013. júl. 18. 21:00
 23/24 anonim ***** válasza:
én nem dohányzom, nem iszom, de ha mégis akor bor, vagy konyak, energiaitalt nem birom, cola párti vagyok, nem iszom kávét én olyan kigyerekes kakaót iszok
2014. jan. 26. 18:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem bájos mikor leisszák magukat a kiscsajok,néha csak arra kell ügyelni,hogy rá ne szokjanak,meg,hogy ne legyen gyakori.
2014. jan. 27. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!