Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek az szánalmas vagy inkább menő hogyha egy csaj még nincs 14 éves és bizonyos napokon megiszok egy üveg pezsgőt és egy kis votkát? Ti ezeket a csajokat vagy inkább a kicsit visszahúzódókat birjátok jobban?
En sosem tartottam menönek az alkoholt.
Attol, hogy egy csaj nem iszik, meg nem jelenti azt, hogy egyben visszahuzodo is.
Amikor tini voltam (28 vagyok most) szinte az összes csajszi, aki ivott, valami komoly lelki problemaval rendelkezett. A masik meg, hogy nem erdemes elfelejtened azt sem, hogy nem csak a reszegen okado lany nem szep latvany, de az alkohol cukorbol van es hosszutavon nem csak a majadat hizlalja ;)
Tudod ki a menö csaj? Az aki valami nagyon allat sport miatt szuper testalkattal rendelkezik es meg csak nem is bekepzelt!!!
Nem szánalmas, hanem beteg!
Konkrétan épp elissza az agyát.
Ilyen korban baromi nagy kárt tud tenni az alkohol.
És aki 14 évesen ennyit iszik, annak orvosi/pszichológusi segítségre van szüksége.
Én ahhoz a kisebbséghez tartozom akinek a bevállalósabb csajok jönnek be nem a visszahúzódók.
De amit ez a te barátnőd csinál az tényleg szánalmas.Ha néha egy pohár pezsgőt inna még,az még oké.De egy egész üveggel meg még vodkát is,ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!