Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan reménytelen szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bratilla kérdése:

Van olyan reménytelen szerelem, ami soha ne múlik el?

Figyelt kérdés

Évek óta szerelmes vagyok egy férfiba, pedig tudom, hogy teljesen reménytelen az egész. Viszont akárhogy próbálkozom, nem múlik el. Már van mindenféle hobbim, sportolok, találkozom új emberekkel, próbálom csak a hibáit nézni, de semmi nem segít.

Lehet, hogy ez örökre így marad? Mit lehet tenni, hogy elmúljon ez a dolog, de maradéktalanul, és ne tudjon újrakezdődni?

2013. febr. 15. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Én még csak tinédzser vagyok, de nekem is van egy ilyen szerelmem, akibe 6 éve szerelmes vagyok ugyanígy. Azt hiszem, még felnőtt koromban sem fogom őt elfelejteni, szóval szerintem van olyan szerelem, ami soha nem múlik el. Nem hiszem, hogy az efféle érzelmeket lehetne irányítani, de mint azt írtam, nagyon fiatal vagyok, lehet, csak ezért gondolom így.
2013. febr. 15. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Ne tápláld magadban az emlékét. Szakítsd meg vele a kapcsolatot, ne nézegesd a képeit, és idővel el fogod felejteni. Persze, ha annyira intenzív az érzés, akkor lehet, hogy nem, de nem tudhatod.
2013. febr. 15. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok :( Reménytelennek tűnik, de nem tudok ellene tenni. Nem tudom nem szeretni :'(
2013. febr. 15. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet :) Ahogy az egyik előttem szóló is írta, próbálj nem rá gondolni, foglald el magad, keress új hobbikat, tanulj többet, olvass stb. szval semmi olyasmit ne csinálj ami még véletlenül is rá emlékeztetne! Egy idő után tuti el fogod felejteni, hidd el!

Tudom, most úgy érzed, sose fogod tudni elfelejteni, mert ez oylan szép és tiszta, önzetlen érzés, ami legbelülről jön, hiszen te szíveddel-lelkeddel szereted. Ráadásul már évek óta vársz rá, így már szinte "megérdemled", hogy ha legalább egyszer is, de összejöjjetek. Úgy érzed, nem tudod őt elfelejteni, hiába mész bulikba és hiába smárolsz le idegeneket, nem lesz kellemes érzés, mert Őt látod mindenben és midnenkiben.

Na ide figyelj! Nekem is szarul esett tavaly, hogy ezt mondták, de bár hallgattam volna rájuk: NEM FOG SZERETNI! Akivel a kémia nem passzol, azzal nem és kész. El kell fogadni. És ez benned is el fog múlni. csak felejtsd el. Nem vagy te Vajda János, hogy 30 évig sóvárogj az szeretett ember után...ráadásul ez szánalmas is. Igen, én is az voltam tavaly. Csak annyi, hogy én odamentem a fiúhoz, hogy járunk-e (persze máshogy fejeztem ki magam). Ő, mivel barátok is voltunk, nem mondta h ,,takarodj", hanem csak "gondokodott rajta" a hétvégén. De amin már gondolkodni kell az már gázos. Aztán hétfőn mondta h "most nem". És én még azután is reménykedtem, hiszen csak MOST nem, akkor MAJD igen...de nem! Most már am nem is hiányzik, találtam valaki mást, aki legalább viszont szeret és én is Őt.

Nyugi, te is fogsz találni mást! Még jobbat is ;) Sok sikert! :)

18/L

2013. febr. 15. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs.
2013. febr. 15. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy új szerelem :)) Én 8 évig "küzdöttem" vele és ellene, és most van egy új akit legalább annyire szeretek, mint az első nagy szerelmet :) Ő a második első nagy szerelmem :D
2013. febr. 15. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!