Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés

A buszon találkoztunk, és én túlságosan elkezdtem nyomulni.:( Még nem tudom kordában tartani az érzéseimet iránta, és szerintem elijesztettem.Most például rég nem futottunk össze, ezért utolsó lehetőségként ráírtam egy közösségi oldalon..Hogy kár, hogy nem látjuk már egymást..Nagyon elszúrtam!:( Válaszolt a levélre, de miután én is, új levelet nem írt, pedig látszik, hogy már elolvasta..Már kezdek beletörődni, hogy így ebből nem lehet semmi, de nem tudom kiverni a fejemből!Mit csináljak?

15L

2013. jan. 23. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha bejönnél neki, nem zavarta volna, ha nyomulsz, szóval szerintem tökmind1 mit csinálsz/csináltál volna, nem jártál volna nála sikerrel.
2013. jan. 23. 19:21
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ..Erre már rájöttem a bökkenő csak az, hogy nem tudom elfelejteni. :(
2013. jan. 23. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha amúgy visszahúzódó, akkor lehet, hogy elijesztetted. Később írhatsz neki... 1 hét múlva, hogy mi van vele
2013. jan. 23. 19:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, visszahúzódós...De nem biztos, hogy érdemes újraírnom, mert lehet, hogy igazából már nem szeretne semmit.Eleinte lehet, hogy akart, mert végűlis ő keresett utánam..De ebbe nem élem bele magam
2013. jan. 23. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Most tényleg, de tényleg nagyon nehezemre esik nem írni valami nagyon szarkasztikus választ, de megerőltetem magam.

Lehet, hogy most rossz, de hidd el, hamar el fogod felejteni. 15 éves vagy, sosem változtál még ilyen gyorsan, hamarosan már nevetve emlékszel vissza erre. Ne foglalkozz vele, légy túl rajta.

2013. jan. 23. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Tudom milyen az,ha beleéled magad. Ezt nem szabad. Keress valaki mást: suliban, buszon, vagy akárhol. Az idő begyógyítja a sebeket- És az előttem lévőnek igaza van, nevetve nézel majd vissza rá. De abban nincs igaza, hogy ő is volt 15 éves, és mind túldramatizáltuk a dolgokat :D Szerintem ez teljesen normális 15 évesen :)
2013. jan. 23. 20:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy 15 évesen nem tudhatom, hogy milyen az igazi szerelem, párkapcsolat...Köszönöm szépen, remélem hamar lépni tudok...Mert jelenleg már egy éve csak ábrándozok a semmi után.:/
2013. jan. 23. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Háát nem tudom, de amit írtál neki legutoljára arra kellett volna egyáltalán válaszolnia, vagy semleges dolog volt.. az se mindegy azért..
2013. jan. 25. 14:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem volt benne kérdés, de szerintem lehetett volna rá válaszolin :/ Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2013. jan. 25. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!