Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam azon hogy valaki teljesen kihasznált és átvert?
9 hónapig voltunk eggyütt 8 után feküdtünk le. Mindent jónak éreztem aztán egyszer csak szakított. Kiderült hogy csak megd*gni akart, olyanokat mondott a haverjainak hogy r*banc vagyok, ingyen szopok, hogy gusztustalan vagyok az ágyban és rengetegen vannak akik odajönnek hozzám ribizni meg szapulni és ezt már nem bìrom.. Szerettem nagyon és végig azon voltam hogy boldog legyen velem nem tettem semmi olyat ami okot adna neki erre a viselkedésre.
Nem tudom túltenni ma azon hogy valaki olyannak adtam magam aki így kihasznált..semmit rosszat vettem észre rajta és nem hittem hogy valaki aki csak szexet akar vár rám 8 hónapot.. mit tegyek?
18/L
mond azt h kicsi a pöc*e és túrós.
nade, viccet félretéve nézz át rajta, aki meg leolt téged röhögd képen. az ilyen emebreknek nincs életük, ezért foglalkoznak mással és mocskolódnak.
Hát nagyon szemét volt a pasi, sőt...egy undorító féreg!
Az egyik legnehezebb, de a legjobb dolog, ha valaki beléd köt, te megvonod a vállad és ott hagyod! Ne reagálj a beszólásokra, mert azzal csak még jobban készteted őket, h ócsároljanak, mert látják, h ez téged idegesít! Ha nem figyelsz rájuk, nem reagálsz a beszólásokra, akkor egy idő után megunják!
Furcsán hangzik, de lépj rajta túl (én most dobtam a csajomat, mert kiderült hogy több emberrel is megcsalt), kicsit több mint egy éve ismertük egymást, de kb. két hét alatt teljesen sikerült túltennem magam rajta. Vagy keress valaki mást, mert kell valaki aki szeressen, vagy találj magadnak valami elfoglaltságot(valami sport vagy akármi ami kikapcsol és elvonja a gondolataidat róla)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!