Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem magam ezen túl?
Tavaly szilveszterkor csókolóztam először, de el akarom felejteni. Azóta se bírom elfelejteni... Egyáltalán nem így terveztem, romantikusan az 1. barátnőmmel akartam vagy legalább vmi jó csajjal.. de ez...
Vmi dagadt csajjal atomrészegen valahogy megesett, de csak úgy 5 másodperce, aztán azt mondtam, hogy mindjárt jövök, elmentem, majd felfogtam, hogy mit tettem... aznap este a zuhanyzóba guggolva sírtam és reszkettem...
Elkúrtam az 1. csókómat!
18/f
jajj ne legyél már ilyen nyápic :D én is elcsesztem az első csókomat 16 évesen mégsem sírtam miatta. a következőek már jobbak voltak
és lány vagyok
ne hisztizz
Te nem voltál ott, nem láttad kivel történt:D
Szörnyű
Bár legalább az vigasztal, hogy utána az egyik haverom is lesmárolta, csak ő kb 10 percig:D Na azon jót röhögtem:D
De aztán ő is ráeszmélt, hogy mit tett, és azóta is roncs.
figyelj az első csókot nem lehet elfelejteni nekem már elég régen volt és mégis tudom hogy hogyan volt. Másrészt elhiszem hogy a lány csúnya volt de hisztizz, nekem sem volt király az első, de mégsem rinyálok ez van, és kész el kell fogadni. Nem kell annyit piálni és akkor tudod hogy mit csinálsz. Azért jó hogy szüleim mindig azt mondták hogy a lányok a felelőtlenek.... -.-"
Másrészt akár milyen csúnya volt nem kell ennyire fikázni... vagy ha még is mond a szemébe is, mert szerintem ezt nem tetted meg. A legaljasabb dolog a világon ha valakit a háta mögött szólsz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!