Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézzünk ezek után egymás szemébe? Lehet normális kapcsolat még közöttünk?
Figyelt kérdés
Virágnyelven bevallotta egy nős férfi, hogy belém habarodott. És én is neki. Összezavarodtunk mindketten, akaratunkon kívül és észrevétlenül jutott el idáig a dolog, ezért most igyekszünk tenni ellene, de elég sokszor futunk össze véletlenül, és vannak találkozások, amiket nem lehet elkerülni. Hogyan viselkedjek vele akkor, ha közben majd megveszek, mert tudom, hogy ő is vágyik rám kb. annyira, mint én őrá?2013. febr. 15. 12:15
11/13 anonim válasza:
8as vagyok.
Most olvasom, hogy te sem vagy független.
Na nyilván akkor érted, hogy miről beszéltem... ha téged sem érdekel már a párod, akkor nincs semmi gond...
Akár neked, akár a pasinak, minek benne maradni egy olyan házasságban, ami nem működik?
12/13 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de azért ez nem ilyen egyszerű... nem csak két házaspárról van szó, hanem három gyerekről is és egy csomó anyagi vonzatú dologról...
2013. febr. 15. 13:37
13/13 anonim válasza:
Juli! András miattad fog meghalni hogyha ezt csináljátok Attilával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!