Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély normális kapcsolatokra?
Nem. Szerintem egyáltalán nem véletlen, hogy csak olyanok közt vagy, akik erre alkalmatlanok. Talán benned is van hiba. Nem hiszem, hogy valóban egy tartalmas és jó életet élnél.
A legtöbb nő szíve mélyén igazából az él, hogy olyan párt találjon, aki hisz valamiben.
Nem a filozofálás tetszik nekik, hanem a meggyőződés. Nem értelmi, hanem érzelmi síkon kommunikálnak ebben a kérdésben, és ez így van jól.
Feltehetőleg csak nyüszítesz itt egy partner után, de valójában tényleg hiszel valamiben? Van célja az életednek? Vannak a szaros anyagcseréden túl terveid magaddal? Akkor rajta, állj neki megvalósítani!
Nekem szerencsém volt, csak nagyon értelmes és csinos barátnőim voltak, némelyik csinos és jószívű volt, az utóbbi másfél évtizedben meg van egy feleségem, aki egyszerre szép, intelligens és jószívű is. Mindezt hogyan? Miért kerültek el engem a buta vagy rusnya nők?
Gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!