Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket mérlegeljek, ha más az értékrend? (+25) Minek kell történnie, hogy esetleg normális kapcsolatunk legyen, vagy erre semmi esély?
29 éves flegmatikus csaj, 35 pasival és 1 abortusszal a háta mögött, 1 évnél hosszabb kapcsolata még sosem volt.
Én is 29 vagyok, mögöttem egy 5 éves kapcsolat...
Teljesen más értékrendünk van, én azt mondtam, hogy abortuszos nővel soha, olyan csajjal, akivel "már lefeküdt a fél város" soha... Jártunk kb. 4 hónapot, majd az eszemre hallgattam és szakítottam vele, mondván nem illünk össze, és nem vagyok szerelmes. Fél év után megint összefutottunk egy kávéra. Igazság szerint vonz a csaj, pedig nem kéne.... Az elmúlt fél évben rengetegszer eszembe jutott, fogalmam sincs, miért.
Mit csináljak? Miket tegyek mérlegre? Érdemes lenne-e újrakezdeni vele, vagy sem? Nem tudom, hogy jóra vezetne-e hosszú távon a dolog.
Hát mi lett volna,ha sose tudod meg,hogy volt már abortusza.
Akkor már együtt is laknál vele?
Figyelj,ha már elsőre így megítélted a csajt,akkor ez mindig benned lesz ez a tüske...Szóval jobb,ha hagyod és keresel magadnak egy fiatalabb pipit,kevesebb (élet)tapasztalattal.
fiatal vagy.
minek neked egy leharcolt öreglány.
ennyi idősen még simán felcsíphetsz 20-22 éves csajokat,akik istenként néznek rád nincs velük gond és nincs így elhasználva.
legalábbis én kapcsolatra nem hordok agyonhasznált cipőt.
amíg nincs jobb addig tartsd meg heti egyre szerintem.
34/F
Elsőre úgy tűnik, hogy ekkora hülye nem érdemel meg ilyen csajt :)
Sem a volt pasik száma (márha tényleg nincs leharcolva) sem az abortusz nem számít. A jellembeli különbséget már inkább.
Ha nem jó vele ne maradj vele, kb ilyen egyszerű - de ezt ne az abortuszára meg a volt pasijaira fogd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!