Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de néha feljönnek bennem kételyek, ez normális?
Figyelt kérdés
Felsorolom eddig milyen kételyeim voltak:
-mi van, ha kiszeretek belőle (bár minden egyes találkával úgy érzem jobban beleszeretek, de akkor is félek ettől)
-találkák előtt szokott NÉHA olyan érzésem lenni, mintha nem is várnám, hogy találkozzunk, de aztán mikor meglátom, a szívem sebesen ver és a nyakába ugranék érzés fog el
-félek, hogy ő un meg engem, hogy elmúlik a rózsaszín köd és ennyi volt-elhagy
-félek, hogy talál jobbat, jobb embert
Ez csak pár dolog, ami jelenleg aggaszt..
2011. dec. 15. 19:04
1/3 anonim válasza:
Baj lehet az önbizalommal, túl pesszimista vagy, VIGYÁZZ mert így tényleg tönkre mehet a kapcsolat,mert előbb utóbb nem lehet elviselni az ilyet mert állandóan aggasztja valami mintha világvége volna, ilyenekre még gondolni sem szabad, egy dolog járjon a fejedben a szeretet.
2/3 A kérdező kommentje:
Az vagyok sokszor sajnos... Szerencsére nem mindig, ahogy írtam is, csak néha vannak ezek a kételyek és érzések, amolyan hullámszerűen jönnek. Köszi amúgy a megerősítést, valahol sejtettem, hogy ez lehet a baj, de te meg is fogalmaztad ezt.
2011. dec. 15. 19:13
3/3 PT-Daniel válasza:
A ketelyek nelküli szeretet egyenlö a fanatizmussal!
Ne engedd viszont, hogy ketelyeid befolyasoljak kapcsolatod ertekeleset. Ne az alapjan iteld meg parodat, hogy mit tehetne, hanem, hogy mit tesz, milyen valojaban. Jo es rossz ertelemben egyarant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!