Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az ami miatt férfiatlannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ami miatt férfiatlannak tartotok egy férfit és nem nőiesnek egy nőt?

Figyelt kérdés

Engem kiakaszt pl. az, hogy a fiúk manapság szűkszárú nacit hordanak (ráadásul némelyik nőit) és betűrik az alját világosbarna bakancsba.

Vagy a csillogós köves fülbevaló. Persze fiúkon...

Persze nemcsak a külsőre, hanem a belső tulajdonságokra is kíváncsi vagyok.

2013. febr. 14. 03:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Férfiaknál (negatívum):

-szedett szemöldök

-kényes/nyávogó hang, csajos dumával pl.: Most azért nem szólok hozzád, mert büntiben vagy. Csak akkor idegesít, ha amúgy heterosexuális beállítottságúnak vallja magát, és tőlem akarna valamit.

- ha buta

- igénytelen

- ha hisztis (sok férfi ilyen)

- ha rám szól,hogy ne politizáljak

- ha azt várja, hogy kiöltözzek, miközben ő egy kitérdepelt mackónadrágban akar elindulni. Szerintem egy vékony, karcsú nőnek nem kell annyira a külsőségekre építeni, trükkös ruhákban gondolkodni.

Nőknél negatívum:

- ha kövérek, esetenként igénytelenségből és mindig azzal példálóznak, hogy a kutyák játszanak csontokkal, a férfiak a telt nőket szeretik. Én magam miatt (de főleg genetikai okból) vagyok vékony, nem azért, hogy őket idegesítsem.

- ha hülye kifogásokkal jönnek pl.: azért nem járok edzeni, mert X.Y. is járt, aztán családi okokból be kellett fejeznie, és még több kiló jött vissza rá. Vagy elhagyta a férje, hiába hozta formába magát. Ez nem függ össze, hülyeség.

- ha rosszindulatú, nem elégedett magával és a frusztrációját máson tölti ki, mert az fiatalabb/okosabb/vékonyabb/gazdagabb stb. nála

- pletykás

- sunyi

- lusta a munkában

- már akkor liheg ha fel kell állni a székből és két lépést tenni (most nem a betegekre gondolok, hanem a lustákra)

- az nem zavar, csak mulatságosnak tartom, ha olyan ruhát vesz fel, ami nem áll jól neki pl.: ha nagyon husi, és hagymaszoknyát visel, vagy testhez álló felsőrészt. Könyörgöm, előnyös a dekoltázs, de amikor állva rétegződik a háj, és még kiadja a póló, miért nem egy rafinált szabású tunikát választ magának?

2013. ápr. 26. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!