Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami miatt férfiatlannak tartotok egy férfit és nem nőiesnek egy nőt?
Engem kiakaszt pl. az, hogy a fiúk manapság szűkszárú nacit hordanak (ráadásul némelyik nőit) és betűrik az alját világosbarna bakancsba.
Vagy a csillogós köves fülbevaló. Persze fiúkon...
Persze nemcsak a külsőre, hanem a belső tulajdonságokra is kíváncsi vagyok.
Ami pasiknál kiveri a biztit,az a feszülős hasipóló,vékonyra szedett szemöldök,nagyon feszülős gatyó,"én vagyok a f*szagyerek viselkedés".
Nőknél,nem nőies...passz...férfias öltözet+csúnya beszéd,bajusz.
ha egy nő nőietlen akkor Sose hord szoknyát, rövid a haja, szőrös mint állat :D és kb ennyi
belsőre, határozott, esetleg enyhén bunkó az a nőietlen
Első válaszoló, plusz agyon tudnám verni azt a hím neműt amelyik képes rózsaszín feszülős mellig kivágott pólót felvenni, és heterónak vallja magát...
De bármelyiket taknyán tenyerűném' amelyik bármi rózsaszínt felvesz...
A nőknek sok minden jól áll, de a többségnem kifejezetten szarul áll/na a rövid haj. (ez csak ritkán néz ki jól...) Szerintem.
Férfiaknál egyértelműen a rózsaszín. Meg ez a metroszexuális viselkedés.
Nőknél a rövid haj és a csúnya beszéd.
rózsaszín póló,feszülős póló,szűk,feszülős nadrág,dekoltázsos póló,szőrtelenített láb,kéz,csontsovány edzetlen test,idióta lányos frizura,fülbevaló
lánynál,igénytelenség,szőrös kéz,láb,bajusz,buja szemöldök,bő férfias ruhadarabok,mocskos beszéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!