Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami miatt férfiatlannak tartotok egy férfit és nem nőiesnek egy nőt?
Engem kiakaszt pl. az, hogy a fiúk manapság szűkszárú nacit hordanak (ráadásul némelyik nőit) és betűrik az alját világosbarna bakancsba.
Vagy a csillogós köves fülbevaló. Persze fiúkon...
Persze nemcsak a külsőre, hanem a belső tulajdonságokra is kíváncsi vagyok.
Pasinál ami férfiatlanságot tükröz:
-Nincsenek céljai,el van mint légysz@r a falon
-Nem akar dolgozni
-Belenyugszik mindenbe
-Korai magömlés
-Nem tud vagy nem szeret nyalni(puncit)
-Nyikhaj,vékony
-Nem sportol semmit
-rózsaszín cuccok
-a nő tartja el(ez a legalja)
-papucs:,,elkérezkedik az asszonytól,csajától".Ez is a legalja
-Nincs önálló akarata,véleménye
-otthonül mindig,nincsenek élményei
Nő,aki nem nőiesen viselkedik:
-Böfög mint az állat
-szőrös
-zsíros haj
-rövid haj(nálam már a váll felett az nem jó)
-soha nem hord feszes nőcis,úgymond p_csás ruhát,pl:miniszoknyát
-nem sportol
-Van rajta felesleg,el van hízva
-nem szeret dugni
-undorodik a spermától
-nincsenek céljai
-sok sört iszik
-formátlanok a lábai,a s_gge
Szerintem így ezek,amik nagyon gázzá teszik a nőt,férfit.
25Ffi
Mennyire rühellem ezt a hülye szöveget, hogy egy rövid hajú nő nőietlen. Nekem rövid a hajam és érdekes módon, amióta rövid, sokkal több pasi próbálkozik nálam, mint előtte. Az öltözködésem nőies, szoknyát is hordok heti egy alkalommal legalább.
Ez a hajviselet sokkal jobban áll nekem, mint a hosszú haj.
Férfiaknál a hosszú hajat nem feltétlenül férfiatlannak mondanám, inkább csak gyerekesnek. Fül aljáig érő hátrafésült "hosszú" haj még elmegy, de egy pasinak ne érjen már hátközépig a haja. 12-15 évesek körében trendi, de egyébként nem épp érettségre utal. Akárcsak a taréjhaj, vagy a festett.
Ez tetszik a fiúknál, egyszerű és rövid.
Férfiatlan egyértelműen az, ha az egész teste csupasz, szolizik, a szemöldöke teljesen kiszedve, függő mindkét fülben... Ha a szemöldökén alakít, az nem zavar, van akinél szükség van rá. Férfiatlan, ha nyafog, ha nem tud focizni, ha nem sportol, ha buta, ha nem tud barkácsolni, ha nem logikus gondolkodású és ha nem úriember.
a sulimba jár egy cigó, keménykedős, rózsaszín pólót és rózsaszín tutyit hord
a tutyi alatt az általánosban hordott benticipőt értem
8-as: Rózsaszín tornacipőben? Akkor az EMO-s lehetett. Jellemző még a rózsaszín ruhadarab, pepita cipő.
Szerintem nem rossz, ha egy férfi rózsaszín pólóban van. Volt egy osztálytársam, aki futballista volt, hetero, és mégis ilyen színű pólót hordott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!