Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúltam már 24, és most megyek majd először discoba?
Mégis, hogy viselkedjek? Elég visszafogott csaj vagyok..nem is tudom vajon felkér e majd pasi táncolni vagy manapság hogy megy ez??:d
mostanra lettem érettebb..talán..de nem pasizni megyek csak lazulni talán 1x én is megérdemelném.
Hát ha eddig nem voltál akkor sem vesztettél sokat.:)
Egyszer persze el lehet menni kipróbálni,de így hogy nem voltál még hát biztos egy élmény lesz,kérdés,hogy jó vagy rossz.:/
Ha egyetemi buliba mész 24 évesen, számolj azzal, hogy kissé túlkoros leszel. Ilyen bulikban főleg a 18-22 évesek nyomatják, akik ezidőtájt élik a legcsúnyább bulijaikat. Én 24 évesen már bőven lejjebb hagytam a partizással. Pár hónapja mentem 26 évesen egyetemi buliba fiatalabb barátaimmal, elég erősen bennem volt a "hova kerültem basszus" fíling. Én azt tanácsolom, hogy menj inkább "felnőtt" buliba, ahol 25-35 körüliek vannak, pl. Morrisons ligetbe, sokkal jobban fogod magad érezni.
27 L
végül NEM MENTEM EL :D
nagyon gáz lehetek
Én egyszer voltam disco-ban, már ha annak lehet nevezni a suli aulájában létrejött tömegnyomort. Mellékelve 2kW zenei teljesítmény, hogy 4-5 utcával arrébb is élvezhető hangerővel lehetett hallani. Ez '95-ben volt, és utáltam a csapból is folyó techno-t. A hangnyomástól meg 0,5 liter kólától olyan voltam, mint 0,5 liter pálesztól. Kibotorkáltam, és soha többet nem mentem disco közelébe. Nem csak disco van, mint egyetlen szórakozási lehetőség, valószínüleg nem ok nélkül nem voltál eddig sem.
Ha egyszer mégis elmész, csakis azért menjél, mert kíváncsi vagy, és szeretnéd jól érezni magad. Ne azért, mert a "barátok" addig rágják a füled, míg bele nem egyezel. /35F/
A 27 L hozzászólása tetszett, de annyival egészíteném ki, hogy nekem akkor is "hova kerültem basszus" érzésem volt, amikor 18 és 22 között voltam, és kortársaimmal mentem "bulizni"
27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!