Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élheti túl a barátság, ha az egyik félben mélyebb érzések ébrednek?
Hosszú idő óta barát-félék vagyunk ezzel a férfival. Mindketten házasságban élünk, de én elkezdtem többet érezni iránta, amit ő valószínűleg észre is vett, mert most szinte minden kapcsolatot megszakít velem, hivatkozva arra, hogy nem tudja kezelni a helyzetet. Biztosítottam róla, hogy semmit sem akarok tőle, mégis úgy érzi, hogy jobb, ha nem is beszélünk a kialakult helyzetről. Úgy érzem, hogy ő sem tudja igazán, mit is akar, és inkább homokba dugja a fejét.
Nagyon fáj, mert az érzéseimről nem tehetek, viszont tudok magamon uralkodni és sosem másznék rá szándékosan. Talán ő is érezhet valami hasonlót irántam és azért látja jobbnak, ha távol marad tőlem?
Távol kellett volna maradnod tőle...
Ezt lássa meg a párod...
Te mit gondolnál ha csak úgy ő is többet kezdene érezni valami más nő iránt??
Komolyan mondom még csak 19 vagyok, de én már legalább annyit felfogok, hogyha van valakim akkor nem kacsintgatok más felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!