Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátja, még is látszik rajta, hogy én is bejövök neki. Szerintetek lépjek?
Van egy lány az osztályban. Elég jól kijövök vele, az elején azt mondta, hogy én vagyok a legjobb fiú barátja.
Majd az utóbbi 1 hónapban megváltozott teljesen. Folyamatosan olyan képeket/idézeteket ír ami arról szól milyen jó lenne, ha én lennék a barátja. Viszont neki van párkapcsolata, amiről nekem mesélt is. Akivel most van fiú folyamatosan bántja, (nem csak szavakkal).
Múltkor a suliban sírt, én átöleltem és mélyen a szemébe néztem, és le akart kapni, én még is elhúztam a fejem.(lehet hiba volt.) De én nem szeretnék úgy kikezdeni vele amíg van barátja. Szerintem ez teljesen normális dolog..
Viszont én is nagyon megszeretem őt, és már azon is gondolkoztam, hogy talán össze is jöhetnék vele..
De azon is gondolkoztam, hogy lehet csak egy hiánypótló vagyok neki. (mert még mindig együtt van a sráccal)
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!