Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élheti túl a barátság, ha az egyik félben mélyebb
érzések ébrednek?
Figyelt kérdés
Hosszú idő óta barát-félék vagyunk ezzel a férfival. Mindketten házasságban élünk, de én elkezdtem többet érezni iránta, amit ő valószínűleg észre is vett, mert most szinte minden kapcsolatot megszakít velem, hivatkozva arra, hogy nem tudja kezelni a helyzetet. Biztosítottam róla, hogy semmit sem akarok tőle, mégis úgy érzi, hogy jobb, ha nem is beszélünk a kialakult helyzetről. Úgy érzem, hogy ő sem tudja igazán, mit is akar, és inkább homokba dugja a fejét.
Nagyon fáj, mert az érzéseimről nem tehetek, viszont tudok magamon uralkodni és sosem másznék rá szándékosan. Talán ő is érezhet valami hasonlót irántam és azért látja jobbnak, ha távol marad tőlem?
"Mindketten házasságban élünk" Szóval már egy házasságot nem elég tönkre b.szni, rögtön kombózól.
2013. febr. 13. 20:56
2/11 A kérdező kommentje:
Semmi sem lesz tönkreb.szva, ha kimaradt volna az a rész, hogy nem akarok tőle semmit sem, akkor kérlek olvasd el újra és úgy válaszolj a kérdésre!
2013. febr. 13. 20:56
3/11 anonim válasza:
Nekem van nagyon jo csaj baràtom akinek elis montam hogy tetszik de ő nem èrzett hasoloan de azota is jó baràtok vagyunk:)
2013. febr. 13. 20:57
4/11 anonim válasza:
"Úgy érzem, hogy ő sem tudja igazán, mit is akar, és inkább homokba dugja a fejét.
Nagyon fáj, mert az érzéseimről nem tehetek, viszont tudok magamon uralkodni és sosem másznék rá szándékosan".
Tényleg nem akarsz tőle semmit.
2013. febr. 13. 20:58
5/11 A kérdező kommentje:
Nos, ha te olyan nagyon okos vagy, akkor légyszives áruld el nekem, hogy te hogyan tudod befolyásolni az érzéseidet? Itt nem az a lényeg, hogy mit érzek, hanem hogy ember vagyok és nem állat, aki tud uralkodni az ösztönein és fel tudja mérni, hogy mi helyes és mi nem. Az nem helyes, hogy ezt érzem, de sosem tennék semmit sem ennek érdekében!
2013. febr. 13. 21:01
6/11 anonim válasza:
Hogyan tudom befolyásolni az érzéseimet? Az pedig egy másik kérdés, hogy kimutatom-e vagy sem, érted? Ha te tényleg nem akarsz tőle semmit, akkor mi a f.sznak mutattad ki az érzéseidet?
2013. febr. 13. 21:08
7/11 A kérdező kommentje:
Hahó, észrevette, tehát nem szándékosan mutattam ki, hanem valószínűleg levonta a következtetést abból, hogy sokszor zavarba jöttem a közelében, stb... jelek voltak láthatók rajta, sajnos van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy minden érzésem az arcomra van írva, ha akarom, ha nem...
2013. febr. 13. 21:12
8/11 A kérdező kommentje:
rajtam, elírtam...
2013. febr. 13. 21:12
9/11 anonim válasza:
Most te tényleg azt akarod velem megetetni, hogy egy "barát-féle" csávó azért szakított meg veled minden kapcsolatot, mert másképp csillogott a szemed amikor rá néztél? Rajtam is meglátszik, ha valakit mondjuk nem bírok elviselni a környezetemben, lehet kivetül az arcomra, de attól még tudok úgy viselkedni, hogy esetleg még barátként is kezeljen.
2013. febr. 13. 21:20
10/11 anonim válasza:
Mondtál róla bárkinek bármit is? Mert csak úgy *csett* megszakítok minden kapcsolatot, mert másképp viselkednek velem (pozitív értelemben, gondolom).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!