Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom a volt barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a volt barátnője nevén szólított, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt hittem hogy szeret, saját verseke írt nekem, még annak a lánynak sem írt ennyit, ezt ő mondta.

Na és ma csókolózunk egyszer kijött a száján a neve.

Meglepődtünk mindketten, mindennek mondta magát, és hogy mennyire elcseszett mindent, csalódott magába, és még azt is ami szintén gáz hogy annyira jó volt hogy kikapcsolt, és azért mondta azt a nevet,de mi az hogy elfelejti a nevem. :/

Haragszom és titkolni sem tudom mert fáj.

Kezdtem bele szeretni.

2013. febr. 13. 20:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos csak véletlen volt, megszokás... ha bocsánatot kért, akkor nincs gáz. De ha már harmadszor mondja, akkor azért b@aszd pofán, hátha kimegy a fejéből a hülyeség! :)
2013. febr. 13. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nyald ki magad, hát ez hatalmas, rég röhögtem ilyen jót. :)"

Sajnállak, ha ezen már jót nevetsz, akkor elég humorszegény környezetben élsz...

2013. febr. 13. 21:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem barátnom 2 hétig más néven szólított az esetek 80%-ában,mert mindig elfelejtette...(2,5 éve vagyunk együtt)nem gáz,ha nem azért csinál valaki ilyet,mert meg akar bántani!

21

2013. febr. 13. 22:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
egyszer nálunk is volt ylen az elején. Az exxel amjdnem 7 évig volt együtt igy megszokásból volt. Azóta már 5 éve vagyunk együtt és házasok is vagyunk. Csak véletlen volt megszokásból, amikor valamit nagyon lelkesen mesélt és a lendület igy hozta...
2013. febr. 13. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!