Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt ez? Hogyhogy nem bírják ki 1 hétig szex nélkül?

Azt adják be az előttem válaszolók, hogy a szex mindig minden alkalommal valami bombasztikus, különleges élmény.
Tényleg jó, de nem kell irreális várakozásokat kelteni egy fiatal lányban. Meg ahhoz, hogy a szex jó legyen, nagyon komoly érzelmi feltételeknek is meg kell lenni.
Szerintem nem gondolják a szülők, hogy nekik most meg kellene lenniük szex nélkül. Azt meg nem akarja anyukád mondani, hogy most elugrok apuval egy kis szexre, mindjárt jövök. Mit mondhatna, de tényleg? Szülőknek a saját szexuális életükről a gyereknek beszélni elég ciki általában, és nem kell hozzá még prűdnek sem lenni, hogy ciki legyen.

most az a gondod, hogy tornáztak? a torna az egészséges.
vagy miről van szó?

nem szemétséböl de ha eljutsz odáig h lesz egy párod akit szeretsz és jó vele a szex, te is megtudod mien sz*r egy hét szex nélkül...
fiatal vagyok de én nem azért csinálom mert ojan menö" hanem mert ez sokkal másabb mint egy szinpla kézfogás ienkor csak egymásra koncentráltok, csak rád figyel és te meg rá, hidd el nagyon jó...örömöt szereztek egymásnak, és ha élvezed akkor függövé válhatsz, mert ez ojan mint egy drog... aki egyszer belekostol és ojannal aki fontos neki akkor az soha többé nem áll le... mig a halál el nem választ... v az öregkor mikormár nem fog felállni...
ne légy dühös örülj neki h szeretik egymást, és még csinálnak ilyesmiket... másnak a szülei v elválnak v nem szexelnek v apuci alkesz anyuci munkanélküli... örülj inkább... és soha ne halgasd végig ha esetleg ébren vagy... ritka sz*r dolog, föleg meg ha belegondolsz kik ök, mit csinálnak hogy és h te még nem csináltál olyat...

Ez igen!Na most ha fiú vagy,ha lány,egyszer be fogod tölteni azt a bizonyos 16-17.évedet.Na ekkorra már biztosan érezni fogod,hogy milyen az,ha már hiányod van,és szeretnéd,ha kielégülnél.Ilyen idős korodra még ha egyszer is átéled az orgazmust,na majd akkor tudni fogod,hogy miért nem bírták ki akkoriban a szüleid azt a bizonyos 7 napot!A lényeg az,hogy ha főleg odavoltatok valahol,akkor az feldobja,a kapcsolatot,az átlagos otthon ágyban szeretkezést felváltja kicsit.Én a helyedben örülnék,hogy a szüleid még testileg is szeretik egymást!!!!!!Azért tényleg megírhatnád,hogy hány éves is vagy,ha már ennyi értelmes választ adtunk!!!!
23. {F}

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!