Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért volt ez? Hogyhogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt ez? Hogyhogy nem bírják ki 1 hétig szex nélkül?

Figyelt kérdés
Az úgy volt hogy 1 hétre mentünk nyaralni augusztusban..mondta anya hogy esténként mindig mellettem alszik (3an voltunk és 2 kétszemélyes ágy volt) kb. 3. nap mikor már lefeküdtem suttyogtak valamit...jött anya az ágyba és mondta nekem hogy kipróbálja hogy milyen a másik ágy...blablabla..majd ha felébred este visszajön..(nem azért h annyira anyaigényes vok csakhogy ne egyedül aludjak, tesóm sincs :S) persze tudtam h mi lesz a dologból..Hallottam az ágy "nyikorgását" mást nem nagyon...aztán pár perc mulva beszélgettek míg egy darabig, aztán visszajött anya ezzel a dumával: "Ááá nem jó az az ágy, kemény, visszajöttem" én meg mondtam hogy azért nem alszok még mert fáj a fejem...csakhogy legyen vmi ürügy ... de nem hixem el hogy nem bírnak ki 7 napot szex nélkül!!!! :@ mérges vagyok!!
2009. szept. 6. 21:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%
Te most szórakozol?
2009. szept. 6. 21:25
 12/27 anonim ***** válasza:
90%
A szex az olyan, mint reggel 1 Red Bull. Szárnyakat ad! :D
2009. szept. 6. 21:25
 13/27 anonim ***** válasza:
86%
pontosan! ahogy írod.
2009. szept. 6. 21:26
 14/27 anonim ***** válasza:
87%
hát sztem a szexnél kevés fontosabb dolog létezik. a tüzes víz, talán. :) pár év, és te is így fogod gondolni.
2009. szept. 6. 21:30
 15/27 anonim ***** válasza:
77%
Gondolj egy olyan eseményre, ételre, bármire, amitől a mennyekben érzed magad, amitől a világ megszűnik létezni, és akkor megtudod, hogy mit érezhetnek ők.
2009. szept. 6. 21:31
 16/27 anonim ***** válasza:
28%

Azért van ami hasonló érzést nyújt. :D

200 fölött hasítani motorral autópályán:D, úgy hogy nem kap el a trafiXD

2009. szept. 6. 21:31
 17/27 kolosszus22 ***** válasza:
77%

Ha ennyire fogalmad sincs, hogy mi a jó abban akkor elég fiatal lehetsz. Majd ha tinédzser korú leszel és beindulnak a hormonok, akkor majd kívánni fogod és magadtól is rájössz mi a jó benne, mert ezt így elmagyarázni nem lehet.

22/F

2009. szept. 6. 21:40
 18/27 anonim ***** válasza:
77%
sztem ez vagy kamukérdés, (hisz a kérdező nem adja meg a korát) vagy pedig tleg annyira fiatal, hogy neki még ez nem oké.
2009. szept. 6. 21:52
 19/27 anonim ***** válasza:

mi ezen ennyire bonyolult, IGEN ... annyira jó, és annyira vágynak egymásra... nem azért csinálták hogy téged cseszegessenek vele hanem hogy jól érezzék magukat...

én anyum az új barátjával hallom... és? örülök hogy boldogok...

2009. szept. 6. 22:17
 20/27 anonim ***** válasza:
77%
szerintem kamu kérdés az egész mert egy 10-12 éves gyerek nem tud így fogalmazni,12 év felett pedig lassan beindulnak a hormonok és rájön majd hogy miért nem bírják ki :)
2009. szept. 6. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!