Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt ez? Hogyhogy nem bírják ki 1 hétig szex nélkül?
ööö mivan? Miről van szó? Hány éves vagy?
Anyunak meg apunak, főleg így, hogy kapcsolatilag rendben vannak nagyon is illik együtt aludni és ha szexelnek, akkor szexelnek. Féltékenység lehet benned.
Gyereknek meg egyedül kell aludni, nem a szüleivel.
:D:D:D De jót röhögtem. :) Kemény volt az ágy... Hehe.
Már bocs, de miért kellene egyáltalán veled aludnia anyukádnak? Meg naná, hogy nem bírják ki egy hétig. Hány éves vagy?
hát ha már tudsz szgépet használni és viszonylag értelmesen fogalmazni, akkor 12-14év körül lehetsz.
Ennyi idősen már tényleg aludhatnál egyedül.
Apáddal voltatok nyaralni, vagy nem éltek már vele és anyádnak a mostani barátjával vagytok?
Mert eléggé a féltékenységet érzem a hangodból.
amúgy anyád dumáján meg majdnem elröhögtem magam, csk nem akartam, hogy a macsek az ölemben felriadjon:)
elég ócska dumát próbált beadni:)
Hány éves vagy? Lány vagy fiú?
Inkább örülnél, hogy harmonikus az élet a családodban.
Szerintem örülj neki,hogy egyáltalán Melletted aludt. Én biztos nem aludnék az ennyi idős lányom mellett, ha ott van a férjem. Még mit nem..
Nagyon el lehetsz kényeztetve..
Bár magát a szexet szerintem sem ott kéne intézniük, úgy hogy halld. De szerintem ezt akkor érted meg igazán, ha Neked is lesz ilyen kapcsolatod.
de valaki el tudná magyarázni hogy miért? :(
annyira jó az, hogy azt mindig kell csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!