Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a lányoknak, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a lányoknak, vagy a fiúknak van "könnyebb dolguk"?

Figyelt kérdés
Barát, barátnő szerzés, egy éjszakás kaland, ismerkedés szempontjából?

2013. febr. 13. 16:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

# 10/10

Gondolom idióta alatt a ronda fiúkat érted, nem tehetek róla, hogy nem lettem jóképű és a testem sem egy adonisz, na meg magas sem lettem, mivel nálunk mindenki alacsony a családban. Értem én, hogy emiatt sértegetni kell, ha bepróbálkozom nálatok, mert ugye, aki csúnya az értéktelen és betegt állat. Ha meg egy tapló, magas, jóképű próbálkozik be, akkor ő egy csodálatos herceg a ti szemetekben. Női logika. Ez sajnálatos.

Ronda fiú vagyok, de próbálkoztak már be nálam csúnya lányok és mégis kedves voltak mindegyikkel, mert nekem van szívem és nem tudnék bunkó lenni egyikkel sem, se megbántai őket, persze elmondtam normálisan, hogy nem az eseteim. Viszont velem már nem is egy lány volt bunkó csak, mert volt bátorságom bepróbálkozni nála, úgyhogy én már nem is látom értelmét a próbálkozásoknak, valahogy a lányok nagyon el lettek cseszve, kezd kiveszni belőlük a jóindulat, kedvesség, megértés, egyre agresszívebbek és támadásnak élik meg, ha egy csúnya fiú bepróbálkozik náluk, pedig mi is érző szívű lényegk vagyunk, még, ha rondák is vagyunk a szemetekben, lányok, ezt kéne megjegyezni!

2013. febr. 14. 01:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem kell adonisznak lenned,hogy vonzo legyel.

Nem egy ferfit ismerek,akik kulsore nagyon messze vannak a szepsegidealtol,megis aszok a csajoknal,mert megnyero szemelyiseguk van,stilusuk,eros jellemu,hatarozott ferfias viselkedesuk.

Neked meg onertekelesi problemaid vannak,es ha ugy mesz oda valakihez,hogy csunyanak latod magad,gatlasaid vannak,akkor ne is vard,hogy o maskepp lasson.

A gyenge jellem senkinek sem vonzo,aki meg magat is lenezi.

Es inkabb magadban,a gondolkodasmododban kellene keresned a hibat,es nem masokat hibaztatni a sikertelensegedert.

2013. febr. 14. 12:53
 13/14 anonim ***** válasza:

# 10es vagyok, egyáltalán nem ezt értem az idióta alatt. pl volt egy srác (magas!!!!), aki amikor álltam a piros lámpánál idejött, kb fél percig végig nézett tetőtől talpig, aztán el kezdett beszélni hozzám, hogy milyen különleges vagyok ...stb , én meg hát nem is ismersz, honnan gondolod, hogy különleges vagyok?? aztán alig akadt le rólam, volt egy kis beütése, szóval nagy nehezen megadtam neki az e-mail címemet, és amikor írt visszaírtam, hogy nagyon kedves, de nem fog összejönni.

nem vagyok bunkó, tudom, hogy milyen nehéz egy fiúnak kezdeményezni, soha nem lennék képes megbántani senkit, és semmi bajon nincs az alacsony fiúkkal!!! nagyon sajnálom, hogy rossz élményeid vannak a lányokkal, de nekem is a fiúkkal, kezdek elkeseredni, hogy én csak a hülyéket vonzom. és tényleg csak az idióták jönnek ide hozzám!!

2013. febr. 14. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:
a 16-26 eves csajoknak, egyebkent a ferfiaknak
2013. febr. 14. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!