Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a lányoknak, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a lányoknak, vagy a fiúknak van "könnyebb dolguk"?

Figyelt kérdés
Barát, barátnő szerzés, egy éjszakás kaland, ismerkedés szempontjából?

2013. febr. 13. 16:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A lányoknak hisz náluk van az õsszes punci :D
2013. febr. 13. 16:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
#1 Adom! Lány bármikor tud pasit szerezni, ha kicsit tesz érte, de nem is muszáj sokszor tennie... :)
2013. febr. 13. 16:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kiegyensúlyozott, komoly párkapcsolatot találni egyformán nehéz. Szexet egyértelműen a nők kapnak könnyebben, elvégre nekik csak engedni kell.
2013. febr. 13. 16:16
 4/14 anonim ***** válasza:
lányoknak :)
2013. febr. 13. 16:18
 5/14 anonim ***** válasza:
A fiúknak sokkal neezebb dolguk van ezen a téren.... minden 5 ödik pasi bármior bárhol bárkinek azt mondaná hogy szereti, csak hogy közelebb juthasson a nemi szervéhez... szal érted, de téged ez miért érdekel? csak nem fordult meg a fejedben az a csúnya műtét?
2013. febr. 13. 16:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

#1 Viszont a férfi áll a f.sz stabilabb végén. :D

Ha csak önmagát a szexet nézzük, akkor a vonzóbb nők bármikor találnak valami lúzert, aki bekönyörgi magát a bugyijukba. Ha a minőségi szexet nézzük, akkor viszont nincsenek könnyű helyzetben. Sajnos kevés férfi érett érzelmileg annyira, hogy ne legyen sem papucs, sem pedig egy agresszív barom.

2013. febr. 13. 16:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Komoly párkapcsolatot találni egyformán nehéz, egy laza kis kalandot a lányoknak sokkal könnyebb. :) Viszont a lányokat akkor is zaklatják, ha semmi kedvük ismerkedni.
2013. febr. 13. 16:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A lányoknak sokkal könnyebb.

Tesóm elment buliba párszor és 3-4 fiú is randira hívta.

Egyik barátnőjének volt fickója és még úgy is volt fickó aki csapta neki a szelet. Egyik lány ismerősöm órákig tudna mesélni hogy milyen módszerekkel próbálkoztak nála fiúk.

Én meg itt vagyok 22 éves férfiként de még soha még jelét se láttam hogy érdekelnék egy lányt. Még annyit se h mosolyog rám vagy h szívesen beszél velem.

2013. febr. 13. 17:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Es sok nogyulolo ezert a lanyokat hibaztatja.

Pedig a sok luzer alazkodik meg puncsol minden csajnak.

A pasik akarjak annyira melegbe tenni a farkukat.

2013. febr. 13. 18:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
talán a lányoknak könnyebb. én lány vagyok, és tény, hogy kezdeményeznek a fiúk, de nálam csak az idióták... inkább lennék fiú.
2013. febr. 13. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!