Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 20 éves vagyok és már 14 pasival voltam?
Kérdeztem én is, de nem akar lenni:(
Pedig fingón pattintottam volna én is.
Szerintem ismerkedéskor tagadj le minimum 10-et belőle!
amúgy igez szerintem gáz.
tudok erre egy jó viccet:
-Honnan tudja a k/rva, hogy kiöregedett?
-Rácsusszan a bárszékre. :) :) :)
#19 vagyok, szóval te csak azért harcolsz valakiért ilyen lovagiasan, hogy aztán megcuccolhasd?
A barátos példát arra hoztam fel, hogy ha megvan valakivel az összhang és jól érzitek magatokat együtt, akkor tök felesleges küzdeni. Az lealacsonyító mindkét fél számára. Én nem érezném magam jól, ha valaki azért küzdene, hogy a legjobb barátom lehessen. Attól még értékelitek a másikat, hogy nem véres verítékkel lettetek ismerősök, barátok.
Nyilván ismerkedésnél pluszban van szexuális vonzalom, férfi-női polaritás (ami a barátok felé egyértelműen hiányzik... :D), de a lényegen ez sem változtat.
Ha élvezted akkor szerintem nem gáz, igy tovább:). Valakik idősebb korukban bánják meg, hogy nem használták ki ezt a lehetőséget.
Meg birom amikor nőket leszolik ha sok pasival volt, ha meg férfiről van szó az nem érdekel senkit.
Élvezni kell az élet adta lehetőséget.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!