Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha 20 éves vagyok és már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 20 éves vagyok és már 14 pasival voltam?

Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 15:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem baj az, öklözni még mindig lehet.
2013. febr. 13. 16:13
 12/28 anonim ***** válasza:
Elég gáz.
2013. febr. 13. 16:20
 13/28 anonim ***** válasza:
nagyon okosak vagytok...-.- ha 40pasival lett volna is összesen s lenne tágabb mint az a csaj akiit 5ève ugyanaz a hapi rak napi 2szer...attòl senki nem lesz tàgabb hogy sok pasival van együtt.
2013. febr. 13. 16:22
 14/28 anonim ***** válasza:
Te is puncika vagy, igaz?
2013. febr. 13. 16:24
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Az a gáz, hogy megtetted, most meg elkezdett érdekelni. Hogy hány pasival feküdtél le, számomra érdektelen, a körülmények viszont nem. Márpedig az, hogy utólag kezdesz agyalni rajta, nem tüntet fel jó fényben, hogy finoman fogalmazzak. Másképp fogalmazva: az nem baj, ha élvezed az életet és szállsz virágról virágra, de az, hogy utólag gondolkodsz csak el tetteidről és mások véleménye kell, hogy eldöntsd, mi a jó, az kiborítana.

Amúgy agyf*szt kapok a sok kreténtől, aki azt hiszi, hogy egy punci a partnerek számával tágul. Ha csak egy kicsit is gondolkodnátok, nem írnátok ekkora baromságot! Eleve már az egy oltári hülyeség, hogy a punci tágul, salátásodik a "használat" miatt (NEM így van), de tekintsünk el ettől.

Az a nő, aki egyetlen partnerrel él tizenéves korától - ideális esetben - sokkal több szexuális aktust él át, mint az, aki szingliként éli ennek az időszaknak a javát. Ha a kérdezőnek - tegyük fel - mindegyik pasi egyéjszakás kaland volt, akkor a kérdező szexelt 14-szer. Ezzel szemben egy párkapcsolatban, a korai szakaszban ez egy hónap alatt kigyűlik. Na akkor kinek a puncija lett "elhasználva"?

2013. febr. 13. 16:38
 16/28 anonim ***** válasza:
Tök gáz,hogy ezt a kérdést kiírtad!
2013. febr. 13. 16:39
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ahogy egy férfi nem lesz menő a sok szextől, úgy egy nő sem lesz gáz, ha sokat szexelt. Persze, ha nem élvezetből csináltad, hanem érdekből vagy azért, hogy ezáltal szerezz önbecsülést, az nem a legszerencsésebb...
2013. febr. 13. 16:42
 18/28 anonim ***** válasza:
Hát. Szerintem gáz. Legalábbis nekem ez azt sugallja, hogy eléggé könnyen kapható vagy. Ha úgy számoljuk, hogy 14 évesen veszítetted el a szüzességed (aminél azért remélem idősebb voltál...) akkor is átlagban kb. 4-5 hónaponként cserélgetted a pasijaidat. Az meg, hogy ilyen kevés idő elteltével odaadtad magad mindegyiknek szégyen. Nekem tuti nem kéne ilyen lány. Igen is harcolni kelljen már azért a k*rva szexért, pláne ha az az első az adott hölggyel!
2013. febr. 13. 17:01
 19/28 anonim ***** válasza:

Harcolni??? Azért pl. harcolsz, hogy legyenek barátaid? Én sosem harcoltam értük, hanem különösebb erőlködés nélkül lettek a legjobb barátaim, mert jól éreztük/érezzük magunkat egymás társaságában. Mégis megbecsülöm őket és hálás vagyok, amiért részei az életemnek.

A férfi-nő kapcsolatoknál ez miért lenne másképp?

2013. febr. 13. 17:10
 20/28 anonim ***** válasza:
Lehetek a 15.-ik?
2013. febr. 13. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!