Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szamit a kulso egy olyan pasinak, aki divatosan oltozik (32 eves letere), gyurni jar, valamint mindig zselezi a hajat?
Gyúrás szerintem nem gáz, miért lenne az? Csak akkor ha ezzel valamit hiányosságot ellensúlyozni akar. AZért sokkal dekoratívabb egy izmos test, mint egy beesett mellkas, nem igaz?
A zselé viszont naggggyon GÁZ!!!
Mi az összefüggés a divatos öltözés és az életkor között? Gyúrni még jócskán 40 felett is járnak férfiak ... A zselé tényleg a '80-as években volt nyerő :-P :-D
De egyébként ezekből az információkból hogy lehetne megválaszolni a kérdést?
Mintha magamat olvasnám csak a korból vonjál ki 7 évet.
Nem is tudtam,hogy gáz ha izmos vagy.Miért is gáz ha valaki edzeni jár?
A másik amitől a falra mászok,hogy kicsi farkat kompenzál,szimplán csak igényesek vagyunk,enny az egész.
Magamból kiindulva kérdező,a szintén csinos,nőies,dekoratív lányokat szeretem.Aztán jöhet a belső érték.Hogy a kérdésedre is válaszoljak.
Ezt most úgy írod mintha egy 32 éves már idős lenne....te jó isten :)
dolgozik, van pénze költeni magára ennyi, és foglalkozik magával nem hagyja el magát mint oly sokan,örülj neki, egy minimális zselével meg mi a probléma??
(ha 20 kg ot rak rá és fénylik mint zeusz villámja akkor sok de egy kevéssel semmi baj)
Hát nem tudom én nagyon sok zselés hajú pasit ismerek és látok nap mint nap Pesten, igaz nem az a fényes zselés hanem a szárazabb fajta de a legtöbben így is zselézik csak meg is szárítják és így nem fénylik össze vissza.
Az én párom is zselézi pedig 34 éves de nem látszik rajta a zselé mert meg is szárítja utána a haját.
És ő is ugyanúgy divatosan öltözködik, eljár edzeni néha együtt járunk el.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!