Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akinek a kezén hosszúak az ujjai, annak a lábujjai is hosszúak, valamint ez magassától függ vagy nem?
Figyelt kérdés
Tehát a magas lányoknak hosszúak az ujjai, míg az alacsonyoknak rövid?2013. jan. 16. 12:47
1/8 anonim válasza:
178 cm vagyok, hosszú ujjakkal. Már születésemkor is az volt.
A lábamon nem hosszú, legalábbis nem hosszabb, mint bárki másé.
2/8 Nueleth válasza:
Szerintem ez nem feltétlenül függ össze...
Én átlag magasságú vagyok (169 centi), és hosszúak az ujjaim. A lábamon is.
3/8 anonim válasza:
Én 180 magas vagyok,jó hosszú újakkal és lábujjakkal.
4/8 anonim válasza:
én 165 cm vagyok és hosszúak az ujjaim,a lábam pedig 40es _:p
5/8 anonim válasza:
én 170 cm vagyok, a kezemen aránylag hosszúak az ujjaim (bár van akinek hosszabb), a lábamon közepesen hosszúak (39-40-es lábam van).:P
de ismerek egy 160 cm-es csajt, akinek sokkal hosszabbak a lábán (amúgy 40-es a lába) és a kezén is az ujjai, mint nekem, szóval vannak ilyenek is.:P
De miért kérdezed?
6/8 Fülünyúl válasza:
Én 170 cm magas vagyok, az ujjaim normális, átlagos méretűek, vékonyak, de nem is rövidek, nem is túl hosszúak. A lábam és így a lábujjaim is kicsik (35-ös a lábam).
7/8 anonim válasza:
Mérj meg egy magas lányt, és mérj meg egy alacsonyabbat. Azután arányosíts. Meglátod nem igen találsz különbséget. De mivel nem minden fekete, vagy fehér, vannak kivételek,.
8/8 anonim válasza:
156 centi vagyok és nagyon hosszúak az ujjaim, nem magasságtól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!