Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők :D mi a véleményetek az alábbi öltözetről, ill tetszene-e nektek, valamint passzolnak egymáshoz?
-Öltöny felső (fekete zakó)
-valamilyen kis lazább ing, a szín mindegy most(pl bordó vagy vörös), a felső 1-2 gomb nincs begombolva
-fekete öv
-egy kék farmernadrág, fehér koptatásokkal, esetleg kissé kiszakított
-fekete, alkalmi cipő
kort is :)
20/F
Szakadt farmer szerintem nem megy a többi ruhadarabhoz. De nincs egy kép véletlenül? Úgy jobban meg tudnám mondani, hogy az összhatás tetszik-e.
Amúgy rendben volna, bár a zakóhoz nem ragaszkodnék.:)
hááát, mondjuk a szakadt farmer tényleg elüt, de igazából ha sima cipő lenne rajtad, akkor se hiszem hogy nagyon menne a zakó felsőhöz, minimum akkor már egy fekete farmer.
E-e ez így nem jó.
"bár attól is függ h áll rajtad "
ahha, hát most ha jól áll rajta, akkor kb tök mind1 mit hord.
amúgy meg
na, személtetésnek megteszik. Asszem a másodikon egy kék farmer van rajta, na az pl nem rossz. De szerintem a fekete akkor is jobb. Vagy legalább sötét kék. De hát úgyis te látod jól áll-e,.
Ezt a párévig divat tépett farmerokat semmivel nem tudnám elképzelni, annyira nyomorák viselet. aZm eg igénytelenség csimbarazzója, ha valaki nem tudja a mit mivelt!
FArmer ha egy szolíd,sötéteb kék, vagy fekete, az megy a zakóhoz, sokan, még egyetemi tanárok is hordják, tehát nem rossz stílus, de nem ezek a divat fos szaggatott farmerek,meg hasonló förtelmekkel. Bordó, vörös ing az kb. Antonio Banderasnak meg a többi latin vérnek jó, de fehér embernek nem való. /szerintem/. annál már csak narancssárga meg a főleg a rózsaszín ing a hitványabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!