Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek egy ilyen lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek egy ilyen lány is könnyű vérűnek számít?

Figyelt kérdés
Józanul buliban beszélget egy ismeretlen fiúval, szimpatikusnak találja, és elkezd vele csókolózni. De csak csók, semmi szex vagy több. Ezután meg egyszerűen csak ott hagyja a pasit. Az illető lány már elmúlt 18 éves.

2013. febr. 12. 21:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Aki minden buliban mást szop le,az is azokat,akik neki tetszenek...Megpróbálom elmagyarázni:

Ha valaki tetszik,ismerd meg,és aztán csókold meg.Kb 10 perc ismeretség után nem tudsz sokat a másikról.

Ezért épp ugyanaz,mint aki minden buliban mást szop le,mert számodra ismeretlen ,de tetsző valakivel intim dolgokat csinálsz.

A lényeg az idő és ismeretség hiánya.

Még ha 1 napja ismered,még az is elfogadhatóbb,sokat meg lehet tudni 1 nap alatt,és közel is lehet kerülni máshoz.

De 10 perc alatt...szinte semmit.Így üres kicsit ez a dolog,nem?

2013. febr. 13. 10:14
 22/30 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsóval. ha én is olyan alapon cselekedtem volna (mivel boldog párkapcsolatban élek évek óta) lányokkal anno, hogy ha valamelyik tetszett volna, akkor megdöngetem, megcsókolom, akkor körülbelül minden 3-4. lánnyal lefeküdtem volna.
2013. febr. 13. 10:18
 23/30 anonim ***** válasza:
Persze, 1 nap alatt meglehet ismerni... kis naiv. Na meg ha csak szexet akarok minek kéne megismernem ??!
2013. febr. 13. 18:26
 24/30 anonim ***** válasza:

Minimálisan meg lehet...

Aki csak szexet akar,és mindenkivel dug,aki tetszik neki,határozottan ribanc.

Azt nem értem,miért nincs értékrended,erkölcseid.

Na mindegy,ez a te dolgod,de nem elfogadható viselkedés az olyan szerintem,amilyen neked van kedves 76%os.

2013. febr. 13. 18:40
 25/30 anonim ***** válasza:
Az egészséges szexuális vonzalom, és a férfi-nő közti dinamika magasan felette áll minden álszent, korlátozó "erkölcsnek".
2013. febr. 13. 18:44
 26/30 anonim ***** válasza:

1.Minimálisan meglehet ismerni pár óra alatt is, egyébként meg te hol olvastad, hogy én a buli utáni szexről beszélek?Hol írtam én ilyet, hogy 10 perc után Go szexelni?Szerintem sehol...

2.Nem tudsz rólam semmit.22 éves vagyok, össz-vissz 3 pasival feküdtem le, és egyik sem 1 éjszakás volt! volt egy nagyon hosszú kapcsolatom, a másik kettő pedig szexkapcsolat.

3.Ribanc=prostituált

4.Mégis kit zavar az, ha valaki azzal fekszik le akivel jónak látja? Érzelmek nélkül?Az talán jobb, ha megjátszom, hogy kapcsolatot akarok, belém szeret , aztán majd ha jól kiszórakoztam magam akkor dobom?!

2013. febr. 13. 18:47
 27/30 anonim ***** válasza:
És egyetértek a 25-össel!
2013. febr. 13. 18:48
 28/30 anonim ***** válasza:

Látom be indultál...

Az erkölcsök teszik emberré az embert,mi más különböztetné meg az állatoktól?

A ribanc nem egyenlő a qrvával,a qrva pénzt is kap érte,a ribanc meg azért csinálja,mert jól esik neki.

És hát nem kell nagy logika,ha 10 perc alatt jön a csók,mennyi kell a folytatáshoz?Még 10 perc?

Ki mondta,hogy ismernem kell?Ismerem az álláspontodat,amit olyan lelkesen kifejtettél.A szexkapcsolat is épp ugyanez,ha nem rosszabb.

Az a szomorú,hogy nem is látod,hogy ez nem helyes.NA mindegy,ide már nem írok,ehhez a kérdéshez,nem szeretném,ha a kérdés a kettőnk szóváltó helye lenne.Ha akarsz valamit ,írj privátot.

JA,és az erkölcs nem egy álszent dolog,hanem egy olyan dolog,amire a szüleid tanítanak,hogy helyesen éld az életed.Ha ezt nem tanulta valaki meg,azt csak sajnálni tudom miatta.

És attól,hogy sokan elfogadják ezt,meg sok egyebet,attól még nem lesz helyénvaló.

De annyiban hasonlítasz rám,hogy makacs vagy...

2013. febr. 13. 19:31
 29/30 anonim ***** válasza:
Saját erkölcsöt alakíts ki, a saját értékrended szerint, ne azt kövesd gondolkodás nélkül, amit rád erőltettek kiskorodban.
2013. febr. 13. 19:35
 30/30 anonim ***** válasza:
úristen... Te tök hülye vagy...Mit akarnék tőled? Tényleg nem is értem minek akarlak itt győzködni, gondolj amit akarsz,tagadd meg magadtól az örömöket a hülye erkölcseid miatt ;) na pá
2013. febr. 13. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!