Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek egy ilyen lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek egy ilyen lány is könnyű vérűnek számít?

Figyelt kérdés
Józanul buliban beszélget egy ismeretlen fiúval, szimpatikusnak találja, és elkezd vele csókolózni. De csak csók, semmi szex vagy több. Ezután meg egyszerűen csak ott hagyja a pasit. Az illető lány már elmúlt 18 éves.

2013. febr. 12. 21:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Sárvérűnek mondanaám.
2013. febr. 12. 21:42
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Könnyűvérű?Könnyen adja magát? hmm... csak gondolj egy kicsit jobban bele. Szerintem nem is kéne, hogy létezzen ilyen kifejezés. Egy nő akkor csókolózik,szexel egy férfival, ha tetszik neki. És ha tetszik neki akkor miért is ne adja neki oda magát ? Tegyen úgy mintha nem érdekelné? Húzza az agyát? Játszadozzon vele, mert a férfiak szeretnek "vadászni"? Kinek jó ez? Max a buta férfiaknak akik dicsőségnek,sikernek fogják fel, ha meg tudnak fektetni egy nőt. Pedig hol van abban a kihívás ha lefekszik velük az a nő akinek bejönnek?

Tehát ezért mondom: az én szótáramban nem létezik ez a szó, hogy könnyűvérű.

Én azzal fekszem le akivel akarok, nem azzal akivel tudok. Nem vagyok nehezen kapható. ANNAK, aki nekem tetszik :) Aki nekem nem tetszik...hát annak sem vagyok nehezen kapható...Annak egész egyszerűen NEM vagyok megkapható :) érted?

Ezen elgondolkodhatna egykét skalpvadász "DonHuán" :)

2013. febr. 12. 23:30
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válasz lényegre törő volt, tetszett! (kivéve az "odaadja magát" kifejezés használata :D)
2013. febr. 13. 00:07
 14/30 anonim ***** válasza:
90%

12,így gondolkodnak a vérbeli ribancok...

Ugyanis a normálisak annak se adják magukat hamar,aki tetszik nekik.De gondold,ahogy jól esik...

2013. febr. 13. 01:15
 15/30 anonim ***** válasza:

Vérbeli ribanc? Nem, nem hinném. Azok gondolkodnak így akik átlátják ezt az egész dolgot. Hogyha kívánom és leakarok feküdni vele miért ne tegyem könyörgöm ??! Nincs benne SEMMI logika!Erőltesd meg magad egy kicsit és gondolkozzál már légyszives. Szerinted azok a nők akik nem fekszenek le hamar az általuk megkívánt pasival...mégis mi motiválja őket?Elmondom:

"-Nehogy kiderüljön és a "nép" majd ribancnak bélyegez, inkább játszom még a szende szüzet egy darabig, úgy nem mondhatják, hogy rögtök megk.rattam magam!"

-"Nah, megadom ennek a szerencsétlen pasinak, hadd higgye azt mekkora kan, hogy végül beadtam a derekam!"

-Egyszerűen nem akar egy éjszakás kalandot és azt hiszi, hogy így megtarthatja majd a pasit, mert a pasi majd baromi tisztességes csajnak gondolja és felnéz rá mert "ez a csaj más mint a többi" ha hetekig húzza az agyát. (jaj mekkora kis angyalkát sikerült kifognia.)

-Aztán lehet még az is, hogy nem is kivánja a pasit, de szimpatikus, tehát inkább randizik még vele kicsit hátha beleszeret és akkor majd a szex is jó lesz.

-Még szűz és várni akar

Tehát, még egyszer kérdem: Miért is ne feküdhetne le egy nő azzal akit megkíván? A válasz: Mert elvárják tőle, hogy ne tegye!!!Berögzült az agyába, hogy ez NEM ILLIK. Rossz , csúnya! fujj. Ribanc!

(most jöhetnék még azzal is, hogy BEZZEG a a férfiak azt csinálnak amit akarnak..lerágott csont, bár igaz)

Merem remélni, hogy lassan már tényleg túllép ezen társadalom.

2013. febr. 13. 01:56
 16/30 anonim ***** válasza:

Ha ezt akarod hinni...

Attól még nem lesz erkölcsös,ha valaki ilyet csinál.

Egy jó tanács:fogalmazz tömörebben.

Na meg aztán ki ismerné be,hogy ribanc,nem igaz?

Felőlem végig smárolhatsz/dughatsz mindenkit,akit akarsz,de ne akard beadni,hogy ebben semmi kivetni való.

2013. febr. 13. 03:29
 17/30 anonim ***** válasza:

Erre mondják, hogy szűzkurv@. :D

22/F

2013. febr. 13. 07:36
 18/30 anonim ***** válasza:
Jó, figyelj , én elmagyaráztam neked, amire te kb. olyan választ adtál, indkoklást adtál, hogy "De ribanc és kész!mert az!" erre nem tudok mit mondani.És nem, nincs benne kivetnivaló. SEMMI! Abban van, ha vki a diszkóban szpkodja az ismeretlen farkakat. De mind1, látszik olyan értelmes vagy, mint a válaszod...
2013. febr. 13. 08:08
 19/30 anonim ***** válasza:
Egyébként,de attól még lehet erkölcsös, hogy "ilyet" csinál. Vagy te szerintem félreértettél. Én pont, nem azt mondom, hogy feküdjön le hetente 2 pasival, hanem aki megtetszik neki, azzal nyugodtan. Ha szerinted, már ez is elítélendő, akkor tényleg csak sajnálni tudlak a beszűkült látásmódododért.
2013. febr. 13. 08:14
 20/30 anonim ***** válasza:
szerintem az. nem vagyok híve a 2 perc után csókolózásnak.
2013. febr. 13. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!