Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rémiszt meg ha valaki kimodja hogy "szeretlek"?
Figyelt kérdés
Nemtudom miért de ha valaki megölel és kimondja hogy szeretlek valamiért megrémülök és szótlanul állok! Valaki tudja mi lehet ez? L2013. febr. 12. 18:39
1/5 anonim válasza:
Azért, mert te viszont nem szereted a másikat. Ily egyszerű.
2/5 panini válasza:
Lehet, hogy csalódtál már valakiben, aki ezt a szót mondta neked. Én már csalódtam ilyen emberben, ezért a legtöbb esetben én is csak állok, ha valaki ezt mondja.
3/5 anonim válasza:
én is úgy jártam mint az előző.
lehet hogy gyerekként mondta neked valaki, kamu volt csak te elfelejtetted és tudatalatt rögzült... vagy nem érzed igaznak ahogy mondják... sokminden miatt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!