Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ami a "szeretlek" előtt volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ami a "szeretlek" előtt volt, nem számít?!

Figyelt kérdés

Tehát..kérdésem lényege, hogy amíg nem vallanak szerelmet a párban lévő tagok, addig nem kell komolyan venni egymást és lehet mondjuk mással is randizni?

Nem az én elvem, csak hallottam és kíváncsi vagyok:)

Én nem értek egyet ezzel az elvvel, mentegető elv az én olvasatomban. Ha már valakivel jársz, akkor tökmind1 hogy van e szeretlek vagy sincs, nem kezdünk másik pasis kalandba.

2012. dec. 16. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha elkezd egy pár randizgatni, akkor nem illik más pasival is randizni (én nem tenném), akkor sem, ha a "szeretlek" még nem hangzott el. Nem helyes egyszerre két vasat tartani a tűzbe, hogyha egyik nem jön össze, majd jó lesz a másik.
2012. dec. 16. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Újabb tini legenda.
2012. dec. 16. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ez a lényeg. Ha ő kell, akkor ő kell, és nem más. Ha nem, akkor meg el lehet menni.
2012. dec. 16. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez mind az ő lelkiismeretén múlik. A másik meg az, hogy ki mit vesz járásnak. Lehet akár hónapokig is kavarni, de ha nincs kimondva konkrétan, hogy ti jártok, akkor komolytalan az egész, talán olyan, mint egy nyitott kapcsolat.
2012. dec. 16. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:

túl sok szex és newyorkot nézel kedves kérdező.

az elsőnek igaza van.

2012. dec. 20. 10:28
 6/6 A kérdező kommentje:

:) igen, valóban onnan van a kérdés.

Köszönöm válaszaitokat!

2012. dec. 20. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!