Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen az első csók későn van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen az első csók későn van?

Figyelt kérdés

2013. febr. 11. 15:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. :)

Én most töltöm majd a 18.-at és én sem csókolóztam még. Egyáltalán nem érzem úgy, hogy gáz lenne és bár voltak pillanatok, amikor úgy éreztem, hogy kb. minden, csak legyen kivel csókolóznom, végül sosem tettem meg. És most áldom az eszem, mert megismertem egy végtelenül kedves és figyelmes fiút, akivel hamarosan randizok és ha jól megy, vele csókolózhatok először.. :))

2013. febr. 11. 16:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ciki, akkor visszamész az időben? :D :D Ha már ott jársz, öld meg Sarah Connort is.... :D Milyen kérdés már ez :DDD

18 évesen jöttem össze az első barátommal, és ekkor csókolóztam először, mégse nyomorodtam meg, meg semmi bajom nem lett, teljesen boldog vagyok :D Ha meg néhány 14 éves kis csíra szerint ciki, akkor legyenek boldogok a véleményükkel :DDD

18/L

2013. febr. 11. 18:46
 13/13 A kérdező kommentje:
Az időgépet már elkészítette helyettem a Doki... :)
2013. febr. 11. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!