Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudjam hogy ő akarja e?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam hogy ő akarja e?

Figyelt kérdés
Nem értem honnan tudjam hogy mikor akarja csók közben átenni a nyelvét és ha mindketten ugyanakkor akarjuk? Hogyan kell egyáltalán csókolózni? Meg hát ha kérhetem linkekkel..://

2013. febr. 9. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Ha lány vagy, akkor nyugi mert jön magától, csak hagyd magad.

Ha fiú vagy és eljön az idő, hogy megcsókolj egy lányt, tudni fogod. Sőt ezt nem tudni, hanem érezni kell.

Ezt nem lehet elmagyarázni. Azt hiszem túl fiatal vagy hozzá - bocsi. Ha nagyobb lennél, nem kérdeznéd.

2013. febr. 9. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Akár fiú vagy, akár lány, nézz mélyen a másik szemébe. Ott lesz a válasz benne.
2013. febr. 9. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Te egy betanult módon akarsz csókolózni??

Mindenki máshogy csókol, csak fel kell venni a ritmust és ennyi. Azt meg onnan tudod, hogy át akarja tenni a nyelvét, hogy bedugja a szádba. :D Nem fog kérdezősködni előtte, meg morza jelekkel jelezni...

De az elsőnek igaza van. Még nem állsz rá készen, mert akkor nem kérdeznél ilyen hülyeséget.

2013. febr. 9. 16:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bunkók válaszát is.
2013. febr. 9. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:
57%

Nem akartam bunkó lenni. Őszintén írtam, hogyha lány vagy, akkor ne izgulj. Én is izgultam., Aztán 22 éves koromba megcsókolt egy srác. Időm se volt gondolkodni hirtelen hogy hogyan. Csak jött a dolog. Ezért írtam, hogy nyugi.

Ha meg fiú vagy, akkor úgyis érezni fogod ha eljön az ideje és szeretsz majd valakit. Azért írtam, hogy lehet, hogy túl fiatal vagy, mert a mai 10-14 évesek is kérdezgetnek ilyet.

Ha eljön a pillanat tudni fogod.

Csak bele kell nézni a másik szemébe és ő is viszont. És akkor tudod majd. Csak hagyj időt és ne akard az első 1-2 randinál már. Aztán magától jön. Elmagyarázni tényleg nem lehet. Ha ez bunkóság, akkor gondolkodj el, hogy ki a bunkó.

A másik hozzászóló aki a #3-at írta szerintem ő sem akart bunkó lenni. Csak gondolom tizenévesként (gondolom annyi vagy), meg sem értetted miről írunk.

Csak sajnálni tudom... mert tényleg nem lehet leírni.

Bunkó akkor lettem volna, hogyha azt írom, hogy...... (de inkább nem írom).

2013. febr. 9. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!