Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Valentin-napról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a Valentin-napról?

Figyelt kérdés

Leírom a saját véleményemet is.

Őszintén szólva hidegen hagy. Nem nevezném ünnepnek, csak egy sima átlagos napnak. Ha két ember szereti egymást, akkor ezt az év minden napján bizonyítani kell, akár kis ajándékokkal vagy egyszerű tettekkel. Nekem van barátom, de mi nem tartunk valentin napot, én őszintén szólva hülyeségnek tartom még az anyák napját és a nők napját is. 19/L

Szerintetek?

2013. febr. 10. 23:00
1 2
 11/17 Komplikato ***** válasza:
Én a karácsonnyal vagyok így mint "szeretet napjával", vagy a halottak napjával ... szeretni vagy emlékezni egész évben lehet és kell. Amúgy kedves ünnep, de szerintem ilyen párválasztós ünnep volt jó pár magyar nem kell import.
2013. febr. 10. 23:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem tökjó, mert van egy Valentin meg egy Bálint haverom is :)
2013. febr. 11. 01:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség. Ugyanolyan nap, mint az összes többi. Aki szereti a párját, az minden nap ugyanúgy szereti, aki meg egyedül van, annak úgyis mindegy. Kár felfújni ezt a buta, amerikai szokást.
2013. febr. 11. 01:35
 14/17 anonim ***** válasza:

Régen odavoltam érte, milyen szép, milyen romantikus.

Most már nem így látom. Ha az év 365 napján (szökőévben 366) szeretem a barátom, akkor miért kellene ezt külön megünnepelni? Felesleges. A nőnap is, az anyák napján meg megünnepeljük, hogy anyukám örüljön:)

Viszont én a szilveszterrel vagyok még abszolút így - egy felesleges nap, amikor bulizni KELL, szórakozni KELL, mert csak és kész. Nekem meg aztán főleg, mert a kedvesemnek akkor van a szülinapja.

2013. febr. 11. 08:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Majd ha a Busójárás is nemzetközi ünnepnek lesz titulálva, akkor esetleg elfogadom a Valentin napot, de addig is azon a napon csak iszok egyet a Bálint nevű ismerőseim egészségére.
2013. febr. 11. 09:40
 16/17 anonim ***** válasza:
igazad van kérdező! a valentin nap csak a kereskedőknek tesz jót mert ilyenkor bevásárolnak olyat, amit egyébként nem vennének meg, pl. szivecskéket meg végre valahára kertészüzletbe is ellátogatnak olyanok akik nem rajonganak a virágokért. ennyi az egész.
2013. febr. 11. 20:16
 17/17 anonim válasza:

Semmi gond nincsen vele.

Az hogy nem egy kifejezetten magyar hagyomány nem jelenti hogy mi ne tarthatnánk meg.

Számomra (és szeirintem a többi ünneplő számára) nem a vásárlásról vagy egymás szeretetének számonkéréséről szól, csak egy szép ünnep a szerelemnek. Egy nap amit a szerelmeddel töltesz, gyertyát gyújtasz, köszönetet mondasz neki, megleped valamivel (aminek nem kell rózsaszín plüss szívnek lennie ha ez nem a te világod). Egy nap amikor "ünneplőbe öltöztetjük a lelkünk"!

Szerintem kellenek ilyenek is a "szürke" hétköznapokba. Ha valaki ebből nem kér, az nem ünnepli, ha pedig valaki mindennap át tudja élni ezt a meghitt ünnepi hangulatot enélkül a "hülye, erőltetett, buta szokás" nélkül is azt őszintén irígylem.

2013. febr. 12. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!