Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a Valentin-napról?
Leírom a saját véleményemet is.
Őszintén szólva hidegen hagy. Nem nevezném ünnepnek, csak egy sima átlagos napnak. Ha két ember szereti egymást, akkor ezt az év minden napján bizonyítani kell, akár kis ajándékokkal vagy egyszerű tettekkel. Nekem van barátom, de mi nem tartunk valentin napot, én őszintén szólva hülyeségnek tartom még az anyák napját és a nők napját is. 19/L
Szerintetek?
Engem is hidegen hagy, ha nem egyedül lennék akkor sem ünnepelném.
Az anyák napját viszont megtartom, hagyományból.
Én huszonéves férfiként ezt jó nagy m@rhaságnak tartom. Nem azért, mert nem szeretnem kifejezni a szeretetemet, szerelmemet az aktuális barátnőm felé (aki most sajnos nincs), hanem azért, mert ez csak egy újabb indok arra, hogy az amúgy is pazarló emberiség hangot adjon az egójának: "Bezzeg én ezt és ezt vettem neki". Mintha számítana akármit is a párkapcsolatban ez a nap. Rengeteg férfinek okoz ez gondot és rengeteg nőnek, egyrészt anyagilag, másrészről lelkiismereti kérdést csinálnak belőle, ami nem a kapcsolati kohéziót erősíti, hanem inkább gyengíti. Csomó ki nem mondott sértődést láttam már, nekem ez nem hiányzik. :)
F25
Hócipőm tele van vele. Csak arra jó, hogy még nyomorultabbul érezzék magukat a magányosok. Akik szeretik egymást szerethetik az év többi napján is. Kegyetlenség az egyedülállókkal szemben!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!