Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a valentin napról?
Figyelt kérdés
Szerintem egy fölösleges dolog ami csak a virágárusoknak jó.#Virágárusok
2013. jan. 30. 19:28
1/11 anonim válasza:
Csak kereskedelmi haszna van.Amúgy,egyet értek veled:Nagy baromság az egész!Mindig is annak tartottam,ahogy a többi hasonló "ünnepet" is.
3/11 anonim válasza:
annak a motorosnak a tiszteletére van, nem?
4/11 anonim válasza:
Szerintem jó, ha nem az ajándékokon van a hangsúly...
5/11 anonim válasza:
A karácsonyt sem ünneplem (ezért is írom kis betűvel), akkor a Valentin-napot pláne nem fogom. Na meg nincs is kivel.
6/11 anonim válasza:
"Én majd akkor tartok Valentin napot, ha a Time Square-n is tartanak busójárást."
/copiright from Gyk, de nem tudom, kitől/
7/11 A kérdező kommentje:
6 igaza van annak aki mondta
2013. jan. 30. 19:55
8/11 anonim válasza:
Én sem vagyok odaérte.
A többi napon is figyelni, és kedveskedni kell a társunknak. Persze nem pénzért megvehető dolgokra gondolok.
9/11 anonim válasza:
Én sem látom semmi értelmét a Valentin napon. Nem csak egy napon kell szeretni, odafigyelni, megbecsülni egymást hanem mindig amikor tehetitek! Szerintem. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!