Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyíthatnám az igazam?
Barátnőm beteg. Tegnap este haverok elhívtak egy házibuliba. Nemet mondtam, a barátnőm megtudta és győzködött, hogy mennyek el mert már 2 hete csak őt ápolom, jár nekem egy kis szórakozás. Nagy nehezen elmentem. Fél egykor felhívott, elmentem egy kicsit csendesebb részébe a háznak, hogy ott vegyem fel. Felvettem beszélgettünk olyan 10 másodperce mikor meghallotta, hogy egy lány érdekes hangokat ad ki(Ooohh igen, ez az, ne hagyd abba...stb.) a mellettem lévő szobába dugták csajom azonnal letette. Haza mentem, és elkezdte mondani, hogy ő itt fekszik betegen és elküld bulizni és én máris megcsalom. Hiába mondtam el, hogy mi történt de nem hitt nekem. Elakar költözni. SOS!!!
Én 26/F
Ő 25/l
Szerintem a csaj a f@szkalap! Szerintem hagyd ott, annyit se ér ez a lány, mint egy háromnapos használt felmosórongy... Egyértelmű, hogy nem bízik benned, valószínűleg azért győzködött, hogy menj el a buliba, hogy valami kifogást találjon, hogy miért vagy "szemét". És különben is: ha elküld a buliba, minek hív fel félegykor? Nagyon rövid pórázon akar tartani, menekülj!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!