Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van vagy nem?
Figyelt kérdés
barátnőmmel meg haverokkal mentünk moziba, és az egyik haver totál ráhajtott a csajomra meg rajta lógott nekem meg bedurrant az agyam és adtam neki egy k.urva nagy pofont és megmondtam h szálljon le a barátnőmről..erre meg a barátnőm kiakadt hogy hogy lehetek ilyen agresszív :O most akko én voltam a hülye?? vagy mivan?? ti mit csináltatok volna helyembe?2012. aug. 4. 16:01
1/6 anonim válasza:
Kevés.Ez minimum egy torok elvágás.Egyébként azt jól tetted hogy először ütöttél utána kérdeztél,a börtönökben ilyenekből lesznek valakik.
3/6 anonim válasza:
hát attól függ mit csinált a barátod:D
az ilyen helyzeteket mki képes túlreagáni, lehet túlzás volt egyből leütni...
4/6 Hole Hunter válasza:
Igaza kizárólag Besenyő Pista bácsinak lehet...tudhatnád! :)
Amúgy túlreagáltad...lehet azt kultúráltabban is közölni, úgy, hogy a barátnő még csak észre se vegye.
5/6 anonim válasza:
miben van igaza miben nem?
igazad van hogy a barátod legalább ne előtted flörtöljön a barátnőddel...
nincs igazad hogy ezt egyből ütéssel reagáltad le
6/6 anonim válasza:
A barátnődnek kellett volna elhajtania. Ha nem akarja elhajtani, szakíts, ha nem bír vele, majd ő megkér, hogy védd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!