Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam volt?
Van egy csaj randiztunk párszor, mindig mást mondott, egyszer komolyat akart, utana félt a kotodestol.De mindig más pasikkal logott,olelkezett. Mikor minthogy osszejottunk mentem suliba lattam hogy egy másik pasit olelget,és vele is ment hazafelé. Mikor kérdeztem aztmondta azt haggyjuk, nem fog tobbszor elofordulni. Tegnap megint vele olelkezett kitudja lehethogy smároltak is, és mikor jott hozzám elszakad a hur,mivel aztmondta haggyjuk azt. Aztmondtam neki hogy egy egyszeru kur.va, ribanc és nem akarok vele ezentul semmi kozoset,száljon le rolam. És hazament. Ma irt hogy sajnálja meg ilyeneket,de nem hiszek már neki. Annyir válaszoltam hogy még mindig azt gondolom amit mondtam...
En 18 vagyok fiu, a csaj 16.
Teljesen igazad volt!
én is hagytam volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!