Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy hiába vagy jóképű, magas, de ha nem vagy mellé tökös, bátor, céltudatos és faszagyerek, akkor nem fogsz kelleni a csajoknak?
Ahogy mondani szokás, a külső megfog, a benső megtart. ;)
Ennek ellenére legfontosabb, hogy légy önmagad, és csak annyit próbálj változni, amennyi, érzed, hogy testhezálló neked, amennyire valójában szüksége van a személyiségednek.
Csak így maradhatsz természetes. És csak annak lehet varázsa, ami valóban belőled fakad!
Én is hasonló problémával küzdöttem, próbáltam változni, és bár nem lettem "tökös faszagyerek", de megtaláltam azt az egyensúlyt, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Te is az egyensúlyt keresd, ez az, ami igazán vonzóvá tehet, s nem kőkemény, a sztereotip férfikép!
De azért az igazsághoz hozzátartozik, a nyámnyila, gyermeteg pasik nem fognak tudni soha barátnőt szerezni, legfeljebb pótmamát! S ezt nem gúnyból írom.
Sok sikert Neked! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!