Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lelkironcs, beképzelt emberbe, hogy tudtam beleszeretni?
Sajnos a szülei elhagyták át még mikor kicsi volt a mamája nevelte fel...Sajnos ez a dráma mai napig hatással van rá.
Egy előrehozatott sulit tett illetve már háza is van.
Mindössze 20 éves,de nem tisztel senkit...Nagyszájú,beképelt..De velem mindig más,kedves és nem bántó.
Holnap átmegyek hozzá,mert megbeszéltem vele...
Szerelmes vagyok belé,tudatára adjam?
Kicsit félek tőle,mert van agresszív oldala is..Mi lesz ha egyszer megüt? Bár ezt nem nézném ki belőle,de mégis előfordulhat,mert volt már pár verekedése....
Úgy, ahogy sok nő képes borderline-osokba, vagy bipoláris zavarban szenvedőkbe is. Ott látod az elesett kisfiút, akit meg kell menteni. És ott látod a "rosszfiút", akit meg kell szelídíteni. E kettő váltakozása fenntartja a feszültséget- de nem éri meg. Belezavarodsz, előbb-utóbb.
Egyszerre sajnálod és tartasz tőle, értékeled, hogy csak veled kedves, hogy szüksége van rád, és azt, hogy titokzatos, más a lelkivilága.
Nézd meg a "Sejt" c. filmet! :) Talán kicsit segít.
Nagyon szépen köszönöm...
Igen,lehet az lesz a legjobb ha várok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!