Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek ez a test...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek ez a test mennyire férfias?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 9. 22:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
jaja
2013. febr. 10. 16:54
 42/62 anonim ***** válasza:

Mondjuk ebben télleg van valami, elég sok helyen megfordulok. A csóró szépfiúk tudnak legjobban csajozni. Helyes pofi kell, meg vékony, dekoratív test, tökmindegy, ha butuska, vagy szégyellős. Le tud feküdni lányokkal, míg a másik "nagymenő" kezét lábát kitöri, hogy ledumálja a lányról a bugyit, egy ilyen kis szépség besétál és 5 csaj "rámászik".

De hát az ő hibájuk is, válogatás nélkül aláfekszenek bármilyen csúnya nőnek, rém könnyen kaphatóak.

2013. febr. 10. 16:55
 43/62 anonim ***** válasza:

Bár ezen gondolkoztam, hogy hosszú távon, genetikailag miért is érdeke egy nőnek mégis olyantól szülni, akit nem használt el sok más nő, (persze, ez csak elméleti kérdés, mivel manapság a születésszabályozás korát éljük, mégis benne lehet a génekben).

A fiú utód szempontjából lehet hátrányos az, hogy sok más fiúutódnak is ua. az "apja". De szerintem ezt itt hiába kezdeném levezetni.

Ilyenkor a nő mérlegel és talán egy csúnyább egyeddel is beéri, hogy saját fiú utódait előnyhöz juttassa, mivel ha kellően sok nő "ilyen", az optimális feltételeket teremt ehhez.

2013. febr. 10. 16:57
 44/62 A kérdező kommentje:
Nekem ezek a kigyúrt nők nem nagyon tetszenek. Nem túl nőies a külsejük. Az tetszik ha van izom a lányon de az nem amikor már látszanak a kockái.
2013. febr. 10. 19:59
 45/62 anonim ***** válasza:
Nekem is a csak simán sportos fiúk jönnek be, ha már izomtömeg, az taszít, főleg ha vaskos.
2013. febr. 10. 20:04
 46/62 anonim válasza:
Szerintem meg irto szexi egy nagy, vaskos pasi es meg biztonsagban is ereznem magam mellette. A szor meg csak ferfiasabba tesz, de a dzsungelharcosok nekem se jonnek be. Rajtad meg a szor is jol all.
2013. febr. 10. 20:29
 47/62 anonim ***** válasza:
Ok, utolsó, én majd 180 cm-es, sportos nő vagyok, konkrétan harcművészetet űzök, gyerekkorom óta. Soha nem éreztem gyámoltalannak magam, hogy "testőrt" hordjak magam mellett. A vékony, sportos srácok tetszenek, én is ilyen vagyok, nőben. Na meg, szeretem, ha a lábam jól átéri a derekát. ;)
2013. febr. 10. 20:42
 48/62 anonim ***** válasza:
A "szőrröl" is lemondok, sőt... sose értettem, mi lehet vonzó benne. Talán selymes? :)
2013. febr. 10. 20:42
 49/62 anonim ***** válasza:
Tudom egyébként, hogy a kislányos, cuki, védtelen csajok, vagy az alacsonyak, törékenyek, nagyobb darab pasit akarnak, tisztában vagyok vele. :))
2013. febr. 10. 20:43
 50/62 anonim válasza:

Hat, nem vagyunk egyformak :)

Nekem fontos az, hogy tudjam a paimrol, hogy ha kell meg tud vedeni. Nekem mindig is bejottek a kerdezohoz hasonlo pasik, de hogyha egyszer egy kis vekony pasiba leszek szerelmes, akkor ez van :)

Egyebkent a szor az ferfias szerintem. Van akinek jol all, de olyan is akinek nem. A nagyobb darab pasik hulyen neznenek ki szor nelkul, szerintem. :)

2013. febr. 10. 20:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!