Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjuk ebben télleg van valami, elég sok helyen megfordulok. A csóró szépfiúk tudnak legjobban csajozni. Helyes pofi kell, meg vékony, dekoratív test, tökmindegy, ha butuska, vagy szégyellős. Le tud feküdni lányokkal, míg a másik "nagymenő" kezét lábát kitöri, hogy ledumálja a lányról a bugyit, egy ilyen kis szépség besétál és 5 csaj "rámászik".
De hát az ő hibájuk is, válogatás nélkül aláfekszenek bármilyen csúnya nőnek, rém könnyen kaphatóak.
Bár ezen gondolkoztam, hogy hosszú távon, genetikailag miért is érdeke egy nőnek mégis olyantól szülni, akit nem használt el sok más nő, (persze, ez csak elméleti kérdés, mivel manapság a születésszabályozás korát éljük, mégis benne lehet a génekben).
A fiú utód szempontjából lehet hátrányos az, hogy sok más fiúutódnak is ua. az "apja". De szerintem ezt itt hiába kezdeném levezetni.
Ilyenkor a nő mérlegel és talán egy csúnyább egyeddel is beéri, hogy saját fiú utódait előnyhöz juttassa, mivel ha kellően sok nő "ilyen", az optimális feltételeket teremt ehhez.
Hat, nem vagyunk egyformak :)
Nekem fontos az, hogy tudjam a paimrol, hogy ha kell meg tud vedeni. Nekem mindig is bejottek a kerdezohoz hasonlo pasik, de hogyha egyszer egy kis vekony pasiba leszek szerelmes, akkor ez van :)
Egyebkent a szor az ferfias szerintem. Van akinek jol all, de olyan is akinek nem. A nagyobb darab pasik hulyen neznenek ki szor nelkul, szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!