Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok melyik kell inkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok melyik kell inkább a babapofi, lányos testalkat, szőrtelenség mindenhol (pl ilyen Bieber félék) vagy a férfias arcszerkezet, kissé szőrös test, erős csontozat (pl spanyol férfimodellek)?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 10:23
 1/8 A kérdező kommentje:

Vagy C Ronaldo félék vagy David Gandy félék?

[link]

2012. okt. 17. 10:30
 2/8 anonim ***** válasza:

számomra mindenki csúnya, akiket felsoroltál :D

én szeretem a szőrt a férfi testen. a kerek babaarc csak akkor jön be, ha van rajta szőr, vagy körszakáll, vagy ilyesmi, anélkül nem, mert túl kisfiús. azon a képen, amit linkeltél, nekem már túl markánsak a vonások, azért ennyire nem szeretem a csontos arcot. szeretem viszont a nagyobb, hangsúlyosabb orrot, és a hosszúkás arc jó szőr nélkül is. de ez annyira attól függ, hogy milyen az összkép... nem csak az arc alakja számít, hanem az elrendezése is. erre egyszerűen nem lehet általánosítást mondani. volt pár kerek babaarcú srác, aki tetszett, de akikkel komolyabban dolgom volt, azok mind férfiakasabbak voltak.

2012. okt. 17. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Johnny Depp félék :)

Taylor Kitsch és Hugh Jackmann, Ryan Rynolds :) szőrösen vagy szőr nélkül, mindegy, de ők bejönnek :)

2012. okt. 17. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
na ez a fószer, akit belinkeltél, számomra túl mű, ő igazi nyál -guy :) már bocsi, az ilyen pasik sosem jöttek be. Számomra egy férfi szőrös, persze határokon belül :) Én a természetességet szeretem. Vagy pl. The Rock :) na ő is jó hapi :) a Johnny Depp fun voltam :)
2012. okt. 17. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:

egyértelműen 2.

15

2012. okt. 17. 14:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert beszéltem ma egy 30 éve kolléganővel itt, aki 30 éves, és csakis a babaarcú pasikra hajlandó ránézni.
2012. okt. 17. 14:17
 7/8 anonim válasza:
határozottan David Gandy!! de aki még nagy favorit az Ian Somerhalder! na ő férfi!:)
2013. ápr. 3. 09:55
 8/8 anonim válasza:
David Gandy!!!
2015. febr. 17. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!