Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csupasz vagy szőrös punci?
A szőrös punci - amely még borotvát sosem látott, maximum ollóval van ritkítva olykor-olykor - elég igénytelen, főleg ha még ráadásul egy hívő lányhoz társul, aki ráadásul a házasság után akar csak szeretkezni! :D
Egyébként csupasz, vagy igényesen borotvált. :)
Minden puncinak meg van a maga szépsége,lehet szőrös is csupasz is fazonos is,nyalásnál kicsit zavaró lehet a nagy őserdő,de nekem bármelyik megfelel.
36F
A barátnőmé szőrös és imádom ízlelgetni a kis punciját. :D Volt hogy szőrtelen volt, akkor is ugyan úgy imádtam mint szőrösen. Bár neki a feneke (ánusza) is szőrös különös képen azt is imádom, de mostanában már nem olyan :,C kicsit hiányzik de ahogy jó neki. De amúgy ha a pasid párod nem zavarja a tincseid akkor hagyd meg:)). Attól függ melyik testrészed, puncinál mindegy de popsinál szeretem ha van.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!