Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jobb egy punci? Ha csupasz? Ha szőrös? Vagy hogy? Melyiket szeretitek jobban fiuk?
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 23:09
1/22 anonim válasza:
A barátom úgy szereti, ahogy éppen csinálom :D
Van, amikor csupaszra leborotválom, abban is talál izgalmat és abban is, ha teljesen szőrös (persze nem hosszú, hanem kb 1 cm)
2/22 anonim válasza:
Olvass, basszus, ezt már kismilliószor megkérdezték előtted...
4/22 anonim válasza:
Én kifejezetten csak a csupasz puncit szeretem. Számomra igénytelennek, elhanyagoltnak tűnik, hogyha szőrös.
5/22 anonim válasza:
Elhanyagolt?
Hát...talán az az elhanyagolt, ha napok óta nem látott vizet :D
Én minden nap fürdök, rövidre vágom, nem értem, abban mi az elhanyagolt.
7/22 anonim válasza:
Én is épp hogy igazítok rajta kicsit, és egyáltalán nem vagyok elhanyagolt...A teljesen csupasz punci kislányoknak való.
8/22 anonim válasza:
személyszerint én a csikot szeretem :D:D
10/22 anonim válasza:
nagyon szexi egy csupasz punci. kedvencem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!